Incendiu în Piatra Neamț. Un apartament a luat foc. Zeci de persoane evacuate din bloc

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 10:37
Incendiu în Piatra Neamț. Un apartament a luat foc. Zeci de persoane evacuate din bloc
Incendiu în Piatra Neamț. Sursa foto: știri-neamț.ro

Un puternic incendiu a izbucnit în Piatra Neamț, afectând un apartament dintr-un bloc de locuințe. 28 de persoane au fost evacuate după ce flăcările au cuprins încăperea.

Incendiu la un bloc din Piatra Neamț

Incendiul s-a produs dimineață, în jurul orei 05:30 și a fost stins după 50 de minute. În apartamentul mistuit de flăcări erau două persoane. Acestea au suferit ușoare intoxicații cu fum.

Persoanele intoxicate cu monoxid de carbon au fost transportate de urgență la spital pentru investigații amănunțite.

Mai multe persoane au ajuns la spital cu atacuri de panică și inhalări de monoxid de carbon

Blocul în care a avut loc incendiul a fost evacuat. Printre cei scoși din încăperi, pentru siguranța lor, s-au numărat și opt copii.

Potrivit site-ului știri-neamț.ro, pe lângă cei doi adulți care se aflau în apartament în momentul izbucnirii focului, au mai fost duși cu Ambulanța și doi copii și un adult care aveau atacuri de panică și erau ușor intoxicați cu fum.

Autoritățile vor stabili în urma unei ample cercetări care au fost cauzele producerii acestui incendiu.

„Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum. Două persoane, care au suferit ușoare intoxicații cu monoxid de carbon, au fost transportate la spital. Două persoane de la etajul al doilea au fost scoase de pompieri cu autoscara”, au transmis reprezentanții de la ISU Neamț în timp ce pompierii se luptau cu flăcările.

Incendiul a fost semnalat într-un cartier amplasat pe Aleea Ulmilor din municipiul Piatra Neamț, reședința județului Neamț.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×