Incendiul de la Moieciu de Sus, stins după 12 ore. Cauza e în curs de stabilire

Valeriu Tache    Camelia Arsene   
în Hotnews
01/11/2017, 09:29
Incendiul de la Moieciu de Sus, stins după 12 ore. Cauza e în curs de stabilire

Incendiu la o casă şi o pensiune din Moieciu de Sus. ISU a făcut anunţul marţi seară. Cinci persoane au făcut atac de panică. Probleme mari în Moieciu de Sus după ce o casă a fost curprinsă de flăcări. Incendiul care a cuprins o casă şi o pesiune din Moieciu de Sus a fost stins de pompieri, după aproape 12 ore. Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi la fiecare dintre imobile.

Mai mult, cauza incendiului de la casa şi pesiunea din Moieciu de Sus este în curs de stabilire. Intervenţia pompierilor a fost una foarte dificilă din cauza vântului foarte puternic, iar nu mai puţin de şapte autospeciale au intervenit la faţa locului. Operaţiunea de a stinge focul a durat mai mult de 12 ore. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Cinci persoane au făcut atac de panică după incendiul din Moieciu de Sus

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, a ars o suprafaţă de 600 de metri pătraţi la fiecare dintre cele două imobile. La casa cuprinsă de flăcări din Moieciu de Sus au ars acoperişul şi mansarda şi a fost afectat parterul. De partea cealaltă, la pesiune au fost distruse acoperişul şi mansarda, iar patrerul a fost degradat.

În urma celor două incendii din Moieciu de Sus, cinci persoane au făcut atac de panică şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Două dintre acestea au ajuns la spital. O femeie însărcinată în patru luni a acuzat durreri abdominale şi a fost şi ea dusă la spital. Toţi pacienţii sunt în afara oricărui pericol.

Sursă: news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×