1600 de maşini s-au făcut scrum, în noaptea dintre ani! Imaginile surprinse în parcarea supraetajată!

Filon Stan   
în Video
02/01/2018, 13:58
1600 de maşini s-au făcut scrum, în noaptea dintre ani! Imaginile surprinse în parcarea supraetajată!

Sute de autovehicule au fost distruse în urma unui incendiu ce a izbucnit în noaptea de anul nou într-o parcare din Liverpool, iar zeci de oameni aflaţi în clădirile din apropiere au fost evacuaţi, relatează site-ul agenţiei de presă Reuters.

Incendiul a izbucnit în parcarea Kings Dock, ce are o capacitate totală de 1.600 de locuri, iar toate maşinile aflate în parcare au fost distruse, potrivit Poliţiei britanice.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Incendiu devastator într-o parcare din Liverpool! 1600 de maşini au fost distruse de flăcări

Toate evenimentele care urmau să se desfăşoare în zonă au fost anulate. Reprezentanţii Serviciilor de Urgenţă au precizat că, în urma investigaţiilor preliminarii, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit provocat la unul dintre autovehicule.

Mai multe maşini de pompieri au sosit la faţa locului, însă lupta cu flăcările a durat ore în şir, din cauza pericolului pe care îl reprezenta combustibilul aflat în maşini. Pompierii ajunşi la faţa locului au avut nevoie de şase ore pentru a stinge flăcările.

Închide ×