Încă un pădurar a fost agresat de hoţii de lemne! În urmă cu o zi, altul a fost ucis

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 21:36
Încă un pădurar a fost agresat de hoţii de lemne! În urmă cu o zi, altul a fost ucis GALERIE FOTO
Încă un pădurar a fost agresat de hoţii de lemne. Sursa foto: ziuadecluj.ro

Încă un pădurar a fost la un pas de tragedie, după ce cu o zi în urmă trupul unui alt pădurar a fost găsit fără viață. Hoții de lemne se pare că nu mai au nicio frică, iar pădurarii cad victime aproape zilnic, în încercarea lor de a ține hoții departe de pădurile din România.

Încă un pădurar a fost agresat de hoţii de lemne

Un pădurar în vârstă de 39 de din judetul Dolj a fost atacat în timp ce patrula zona pe care o pazeşte. Mașina lui a fost lovită intenționat de un autoturism în care se aflau doi bărbaţi. Aceștia sunt acum căutaţi de poliţie. Digi24 a vorbit cu pădurarul agresat, care a izbucnit în plâns.

Pădurarul a povestit că a mers să patruleze pădurea pe care o are în grijă și a descoperit o zonă în care se tăiaseră peste 30 de salcâmi. A încercat să ia urma hoților de lemne și la un moment dat a simțit că este urmărit.

Încă un pădurar a fost agresat de hoţii de lemne
Încă un pădurar a fost agresat de hoţii de lemne. Sursa foto: stiribotosani.ro

Hoții de lemne au intrat cu mașina intenționat în mașina pădurarului

A văzut o mașină în care se aflau doi bărbați și a încetinit ca să stea de vorbă cu ei. Atunci, șoferul mașinii a călcat puternic pedala de accelerație și a intrat în plin în mașina pădurarului.

Bărbatul a fost rănit ușor. Spune că s-a lovit cu capul de parbriz și că, până să se dezmeticească, cei doi s-au făcut nevăzuți. Pădurarul a sunat la 112 și a chemat poliția, care face acum cercetări la fața locului.

Bărbatul spune că se teme acum să-și facă meseria, dacă nu va primi sprijin de la jandarmi. El a relatat că a făcut mai multe solicitări la Jandarmeria Dolj să trimită jandarmi în patrulă, dar nu a primit niciun răspuns.

Cu o zi înainte de acest incident, trupul unui pădurar a fost găsit abandonat într-un șanț. Pădurarul de la Ocolul Silvic Strâmbu Băiuț a fost omorât miercuri seara de către hoții de lemne, acesta fiind împușcat cu o armă de vânătoare, potrivit Mediafax.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×