În urmă cu șapte ani, Adrian Pescariu devenea primul bărbat român cu silicoane! Cum arată acum

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/05/2020, 12:26
În urmă cu șapte ani, Adrian Pescariu devenea primul bărbat român cu silicoane! Cum arată acum
Cu șapte ani în urmă, Adrian Pescariu ne lăsa pe toți cu gura căscată și devenea primul bărbat român cu silicoane. Sursa foto: Facebook

La începutul lui noiembrie 2013, pe când avea doar 23 de ani, Adrian Pescariu își lua inima în dinți și „spărgea gheața”, devenind primul român care apelează la medicul estetician pentru a-și pune silicoane masculine, în speranța că astfel va reuși să-și construiască o carieră la Hollywood. Au trecut deja 7 ani de atunci și chiar dacă visul pare imposibil de atins, tânărul nu regretă decizia luată.

Cum arată Adrian Pescariu la șapte ani după ce și-a pus silicoane

Pentru a fi sigur că nu întâmpină probleme, Adrian a apelat la serviciile unui „doctor foarte priceput” și s-a informat foarte mult în prealabil, având în vedere că o astfel de intervenție chirurgicală nu se mai făcuse în țara noastră. Comoditatea și faptul că nu obișnuia să meargă la sală l-au convins că acest pas trebuie făcut.

Am avut curajul să fiu primul”, spunea bărbatul, mândru nevoie mare, la vremea respectivă. A vrut să combine utilul cu plăcutul, mai ales că un astfel de implant era „agreat de bărbații de la Hollywood”. Totul, din dorința de a obține un aspect fizic de invidiat fără eforturi uriașe.

Ce spunea primul bărbat român cu silicoane înainte de operație

M-am informat foarte mult . Pentru că această tehnologie, dacă pot să-i spun așa, nu a mai fost făcută niciodată în România. Și îți dai seama că trebuia să găsesc un doctor foarte priceput, nu?

M-am interesat și eu la toate vedetutele astea din jurul meu. Am vrut să-mi fac asta pentru că sunt mai comod într-adevăr, nu-mi place să merg la sală. Dar am și un program foarte încărcat.

Lucrez noaptea, mă trezesc la 2-3 ziua , îți dai seama. Seara trebuie să merg iar la muncă, adică n-am timp. Și trebuie să arăți bine, da am vrut să combin utilul cu plăcutul, să arăt și bine.

Acest implant de pectoral despre care vorbesc este o metodă foarte agreata de bărbații de la Hollywood, din câte am înțeles. Ei au foarte multe operații de acest gen sunt foarte mulți actori. Am avut curajul să fiu primul”, a declarat Adrian Pescariu în urmă cu șapte ani, când se pregătea de operație care avea să-i aducă celebritatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×