Trei oameni au murit şi alţi 16 au fost răniţi în luarea de ostatici din Fraţa! Teroristul a fost împuşcat de trupele speciale

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
23/03/2018, 21:58
Trei oameni au murit şi alţi 16 au fost răniţi în luarea de ostatici din Fraţa! Teroristul a fost împuşcat de trupele speciale

UPDATE  Trei persoane au fost ucise, iar alte 16 au fost rănite în atacurile comise vineri în sudul Franţei, a anunţat vineri seară preşedintele Emmanuel Macron.

UPDATE  Trupele speciale au luat cu asalt supermarketul în care se baricadase atacatorul şi luase mai mulţi ostaticii. După un schimb de focuri, agresorul a fost împuşcat. Primul bilanţ indică doi morţi şi trei răniţi.

Eveniment foarte violent în Franţa! În urmă cu scurt timp, un bărbat înarmat a intrat într-un magazin plin cu oameni care se aflau la cumpărături, în acel moment. Potrivit AFP, care citează autorităţi locale, bărbatul susţine că ar fi jurat credinţă grupării teroriste Stat Islamic.

Din primele informaţii, martorii au auzit mai multe focuri de armă din magazinul aflat în zona de sud a Franţei, în localitatea Trebes, de lângă Carcassonne. Martorii spun că mai mulţi oameni au fost luaţi ostatici de individul înarmat. 

Un poliţist a fost împuşcat după ce s-a apropiat de magazin

Un om al legii care s-a apropiat de magazinul respectiv a fost rănit într-un al doilea atac, susţine o sursă din cadrul securităţii franceze pentru Daily Mail.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×