Impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan, condamnat la închisoare

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/02/2016, 18:56
Impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan, condamnat la închisoare

Marcel Prodan, fostul impresar al Alexandrei Stan, a fost condamnat de Judecătoria Constanţa, la şapte luni de închisoare cu suspendare, pentru bătaia pe care i-a aplicat-o cântăreţei în iunie 2013.

Magistraţii Judecătoriei Constanţa l-au condamnat, vineri, pe Marcel Prodan, la şapte luni de închisoare, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe şi au suspendat condiţionat executarea pedepsei închisorii pe un termen de încercare de doi ani şi şapte luni.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

De asemenea, instanţa îl obligă pe Prodan să-i plătească Alexandrei Stan 193 de euro, cu titlu de daune materiale reprezentând cheltuieli cu îngrijirea medicală, dar şi a sumei de 10.000 de euro, cu titlu de daune morale.

Totodată, el a mai fost obligat la plata către stat a sumei de 1.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare.

Decizia de vineri a Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, având drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Artista a ajuns la spital cu echimoze, în 15 iunie 2013, după ce a fost bătută de Prodan. Cei doi au fost găsiţi pe marginea unui drum naţional din Constanţa de către un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere, care a transportat-o pe cântăreaţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ea a fost tratată în Unitatea de Primiri Urgenţe, după care a fost lăsată să plece acasă.

Ulterior, Alexandra Stan s-a internat în Spitalul din Medgidia, unde, pe lângă investigaţiile clinice, a mers şi la şedinţe de consiliere psihologică.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×