ÎMPACAREA anului in showbiz! L-a iertat pe fostul şi au planuri de viitor!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/10/2015, 00:00
ÎMPACAREA anului in showbiz! L-a iertat pe fostul şi au planuri de viitor! GALERIE FOTO

Este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul autohton si nu duce lipsa deloc de admiratori. Cu toate acestea, bruneta a decis sa se intoarca la fostul iubit. Cosmina Pasarin, caci despre ea este vorba, a decis sa-si refaca viata cu fostul ei iubit de origine araba. Bruneta s-a iubit cu Nemer, un medic arab, mai bine de patru ani si desi toata lumea o vedea ca si maritata cu el, relatia lor s-a terminat brusc in urma cu ceva timp.

Cei doi au reusit insa sa pastreze legatura si iata ca se pregatesc sa se impace. Cosmina se intelege mult mai bine acum cu arabul, decat atunci cand erau impreuna, asa ca este posibil ca bruneta sa reia relatia cu Nemer.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

61734638

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU COSMINA PASARIN

 

Cosmina Pasarin a debutat in televiziune la varsta de 19 ani, remarcandu-se intr-o emisiune de sezon de la PRO TV, „Vara ispitelor”. In decursul lungii sale cariere, Cosmina a pozat de doua ori in Playboy: prima data in 2001, iar a doua oara, alaturi de Nicoleta Luciu, un an mai tarziu.

Sursă: www.cancan.ro

Închide ×