ÎMPĂCAREA anului în SHOWBIZ! După ce şi-a prins SOŢIA în pat cu AMANTUL,l-a rupt cu bătaia şi A DIVORŢAT!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/04/2015, 13:40
ÎMPĂCAREA anului în SHOWBIZ! După ce şi-a prins SOŢIA în pat cu AMANTUL,l-a rupt cu bătaia şi A DIVORŢAT! GALERIE FOTO

În dragoste şi-n război este permis orice, chiar şi bătaia! Asta a făcut şi o vedetă de la noi când a sărit la gîtul bărbatului cu care soţia lui, Cristina, îl înşela de aproape un an. S-au întîlnit, au încercat să vorbească, să cadă la o înţelegere, dar n-au reuşit. Aşa că sportivul a recurs la ce-a învăţat înainte să dea în minge, şi anume, să dea cu pumnul şi să divorţeze! Iar ACUM, lovitură! În weekend, cei doi au cununat împreună şi s-au ÎMPACAT pe ringul de dans! Citeste mai jos toată povestea care a stîrnit rumoare în showbizul românesc şi imagini uluitoare cu cei doi sus in galeria foto!

VIDEO FABULOS! Prima PARODIE după ELIBERAREA lui Gigi Becali

Iar acum, au ajuns la un numitor comun. Să se despartă iar fetiţa să rămînă în grija tatălui, iar nevasta cu amantul (vezi cine e in galeria FOTO)!!! 

DRAMA!!! A MURIT!! TRAGEDIE URIASA LA HOLLYWOOD!!! JULIA ROBERTS….

La notar, acolo unde şi-au împărţit şi bunurile şi s-a stabilit că micuţa Raisa Maria, fiica lor, va rămâne în custodia tatălui. Mutarea surprinzătoare au făcut-o în preajma Crăciunului, atunci când Marius şi Cristina au decis să mai dea o şansă relaţiei lor.

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂĂĂĂ în dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

Deşi divorţaţi, au plecat în Germania într-o mini-vacanţă şi şi-au pus ordine în gânduri. ”Ne-am împăcat şi nu ne interesează ce spune sau crede lumea”, a mărturisit atunci Marius, pentru Click.

SOC!!! CE VEDETA SI-A PRINS NEVASTA IN PAT CU COLEGUL DE ECHIPA!!! ERA NASUL LOR DE CUNUNIE!!!

Relaţia dintre Marius Niculae şi Cristina, femeia cu care trăieşte de 14 ani şi pe care a luat-o de soţie în 2008, a fost controversată încă de la început. Motivul? Legăturile amoroase pe care ea le-a avut cu alţi bărbaţi, separat de ceea ce trăia cu fotbalistul. Escapadele Cristinei au ajuns şi la urechile lui Marius, însă, orbit de dragostea pentru ea, a refuzat să creadă, aşa că a mers mai departe. Pînă în toamna anului trecut, cînd, lucrurile s-au complicat. Doamna Niculae s-a îndrăgostit de un alt bărbat. Sentimentul a fost reciproc, aşa că, ea i-a cerut lui Marius separarea.

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!!

„Cristina s-a cunoscut cu acest bărbat prin intermediul unei prietene comune. S-au îndrăgostit pe loc, din priviri, şi aşa a început totul. Marius Niculae a ştiut de la început povestea. Ea i-a spus că are un amant, că s-a îndrăgostit şi că vrea să fie cu el. Înainte de Crăicun, ea şi amantul au fost în Turcia, unde a fost cerută de nevastă. Ea a acceptat şi aşa a ajuns la divorţul de Niculae, căruia i-a spus în repetate rînduri, că nu-l mai vrea şi că-şi doreşte să o lase în pace. Fotbalistul a ştiut că ei sînt în Turcia, chiar a fost de acord ca ea să plece cu amantul, cu condiţia să se întoarcă la familia ei”,  au declarat surse apropiate cuplului.

VIDEO NECENZURAT!!! BOMBA SEXY FLAVIA DE LA NEATZA CU RAZVAN SI DANI, PRINSA IN FLAGRANT!!! CUM A FACUT SEX!!!

Disperat să-şi salveze căsnicia, Marius Niculae, care ştia de relaţia extraconjugală a Cristinei, s-a întîlnit cu iubitul soţiei sale pentru a încerca să o dea la pace, rugându-l să o lase în pace pentru că are un copil de crescut. Din păcate, discuţia a degenerat, pentru că amantul doamnei Niculae a refuzat propunerea fotbalistului. Acesta a fost momentul în care Marius a văzut negru în faţa ochilor.

TRAGEDIE!!! UN MARE OM A FACUT INFARCT IN TIMPUL ZBORULUI SI A MURIT IN AVION!!! TOATA TARA IL PLANGE!!!

„Cei doi s-au întîlnit la o cafea, paşnici. Marius a încercat să-l convingă pe amant să o lase în pace pe Cristina pentru că are o familie şi un copil de crescut. Bărbatul a refuzat, pentru că o iubea şi o voia de nevastă. Aşa că răspunsul lui a fost categoric „nu“! Marius şi-a ieşit din minţi şi i-a aplicat acestuia o corecţie fizică. L-a lovit cu pumnul în faţă”, au mai povestit aceleaşi surse.

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care „Zana” le vrea DISPĂRUTE!

Când toată lumea credea că situaţia s-a calmat, lucrurile s-au precipitat, iar spre sfârşitul lui ianuarie cei doi au avut o serie de discuţii, apoi concluzia a fost că nu mai au un viitor împreună. „Este adevărat că ne-a despărţit defitinitiv. Ne-am dat seama că nu mai mergea nimic şi nu avea rost să ne chinuim reciproc. Acum fiecare îşi vede de viaţa lui”, a declarat Marius Niculae.

VIDEO 18+ ! O vedetă, surprinsă FĂRĂ LENJERIE la TV! I-AU RIDICAT FUSTA SI S-A VAZUT TOT!!!

Fotbalistul a rămas cu fetiţa în apartamentul care i-a fost cămin conjugal 14 ani.Cristina s-a mutat de acasă de aproape trei săptămâni. Fetiţa a rămas la mine, aşa cum era normal. Ea vine să o vadă când nu sunt eu acasă”, a spus fotbalistul lui Dinamo pentru sursa citata.

VIDEO FABULOS! PRIMA PARODIE DUPĂ ELIBERAREA LUI GIGI BECALI!!! RĂZI CU LACRIMI!!

Acum insa, Marius Niculae şi Cristina au fost naşii unui cuplu apropiat fotbalistului. Se spune că dragostea este oarbă, iar în cazul lui Marius Niculae zicala pare să se potrivească mănuşă. Fostul căpitan al echipei Dinamo s-a lăsat pradă sentimentelor, din nou, şi, pentru câteva clipe, a uitat de infidelităţile Cristinei. Weekend-ul trecut, cei doi au fost naşii unui cuplu apropiat fotbalistului, iar în timpul petrecerii Marius Niculae s-a apropiat foarte mult de Cristina, fosta lui soţie.

FOTO SOC!!! MEME STOICA, DE NERECUNOSCUT!!! CUM ARATA DUPA UN AN DE INCHISOARE!!!

Pe ritmul manelelor, Marius a chemat-o pe Cristina la dans, iar prietenul lor a avut grijă să îi dea o dedicaţie specială, prin intermediul lui Mihăiţă Piticu, cel care a încins atmosfera întreaga noapte. “Pentru Marius Niculae şi Cristina, soţia lui!”, au fost cuvintele care i-au făcut pe cei doi să se apropie şi să danseze împreună, ca în vremurile bune, conform spynews.ro. Mişcări lascive, atingeri şi mângăieri drăgăstoase, toate sub ochii invitaţilor.

BOMBA IN SHOWBIZ!!! Două VEDETE AU DIVORŢAT în MARE secret! Nimeni nu se aştepta la asta!!!

Mariajul celor doi a durat 14 ani, iar în 2011 au devenit părinţii unei fetiţe. Din cauza infidelităţii Cristinei, în luna decembrie cei doi au divorţat la notar, unde au împărţit toate bunurile. Fetiţa a rămas în custodia tatălui, în timp ce fosta lui soţie şi-a refăcut viaţa.

După mai bine de jumătate de an de indifelitate, timp în care Cristina şi amantul au fost plecaţi împreună în vacanţe scumpe, Marius a simţit că ceva nu era în regulă şi a angajat o firmă de detectivi particulari. Aceştia au împânzit casa de microfoane şi camere video şi, timp de trei luni, au strâns dovezi ale infidelităţii Cristinei, pe care, ulterior i le-au prezentat sportivului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×