Imaginile cu Memeluşa pe care nu te aşteptai să le vezi!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
10/04/2014, 21:42
Imaginile cu Memeluşa pe care nu te aşteptai să le vezi! GALERIE FOTO

Dupa ce tatal ei a fost retinut, Teodora Stoica a incercat pe cat a putut sa stea departe de vechile sale obiceiuri. Tanara nu a mai fost vazuta prin cluburi, nici macar pe la cafenelele de fite, ci a preferat sa stea cat mai ferita.

De curand insa, noul ei iubit a convins-o sa iasa prin Centrul Vechi al Capitalei. CANCAN.ro a intalnit-o in momentul in care se plimba la bratul lui Dan Petrache, tanarul care a reusit sa o cucereasca de cateva luni, mai precis de cand s-a despartit de fiul lui Vasile Turcu.

Vezi video:

Loading the player…

Teodora si Dan se plimba prin Centrul Vechi al CapitaleiTeodora si Dan se plimba prin Centrul Vechi al Capitalei

A spus adio cluburilor de fite

Pana acum cateva luni, atunci cand familia ei nu se confrunta cu niciun fel de problema, Teodora Stoica era nelipsita de la petreceri, unde mergea in gasca. Si tot cu ajutorul cercului de prieteni l-a cunoscut si pe Dan Petrache, fiul milionarului Adrian Petrache. Daca, la inceputul relatiei, Memelusa nu ii acorda prea mare atentie lui Dan zis si “Sefu’”, treptat, lucrurile au inceput sa prinda contur. Cand toata lumea nu dadea nicio sansa relatiei, iar multi sustineau ca nu se va lega ceva serios, intre ei, se pare ca lucrurile stau cu totul diferit.

Cei doi se comporta ca un cuplu cu state vechi

Zilele trecute, paparazzii CANCAN.ro i-au fotografiat pe cei doi in Centrul Vechi al Capitalei. Aceasta este una dintre primele iesiri relaxante ale Memelusei, dupa arestul tatalui ei, eveniment care a marcat-o profund.

Tanara se intinde sa-l prinda de mana pe Petrache Jr.Tanara se intinde sa-l prinda de mana pe Petrache Jr.

Se tin de mana atunci cand raman singuri

Teodora si Dan s-au comportat ca un cuplu cu state vechi, semn ca nu au nimic de ascuns. Cei doi au mers doar unul langa celalalt si, din cand in cand, tanara ii intindea mana pentru ca acesta sa o cuprinda. Iar fiul omului de afaceri se conforma cerintelor iubitei si se opreau din drum pentru a-i face cateva poze Teodorei.

Cei doi au profitat de vremea buna de afara pentru a face o plimbare relaxanta, dar si pentru a intra in magazine. La un moment dat, Petrache s-a oprit la o covrigarie, pentru a cumpara mai multe produse de panificatie.


Dan se conformeaza situatia si ii face poze iubitei sale

Dan se conformeaza situatia si ii face poze iubitei sale

Si-a facut un tatuaj special pentru Memelusa
Dan Petrache se arata extrem de indragostit de fiica lui Mihai Stoica. Dupa o relatie esuata cu Rodica Miron, in urma careia fosta asistenta TV a ramas fara toate darurile primite, cum ar fi un SUV de 30.000 de euro si mai multe cadouri destul de scumpe, Dan si-a incercat norocul si cu alte tinere, insa Memelusa i-a cazut cu tronc.

Dupa plimbare, cei doi se retrag spre casa

Tanarul incearca sa-i faca toate poftele satenei, insa situatia finaciara a familiei ei face ca Teodorei sa nu-i lipseasca nimic si nici sa aiba nevoie de cadourile scumpe ale lui Petrache. Pentru a o impresiona, insa, tanarul si-a facut un tatuaj, special pentru Teodora. Desenul, o fetita care trage un baietel dupa ea, pare ca ii simbolizeaza pe cei doi amorezi.

Sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×