Imagini unice cu Gina Pistol. Cum arăta prezentatoarea Asia Express în copilărie. Era o dulceață de fetiță

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
15/02/2020, 08:30
Imagini unice cu Gina Pistol. Cum arăta prezentatoarea Asia Express în copilărie. Era o dulceață de fetiță GALERIE FOTO
Cum arata Gina Pistol in copilarie foto: Instagram

Toată lumea o cunoaşte pe Gina Pistol. Se ştie despre aceasta că se iubeşte cu Smiley, se ştie că prezintă emisiunea de succes Asia Express, dar puţină lume ştie cum arăta aceasta în copilărie.

Cum arăta Gina Pistol în copilărie

Gina Pistol este o cunoscută vedetă  în România. Gina Pistol se iubeşte cu un cântăreţ la fel de celebru, Smiley. Vedeta prezintă show-ul TV Asia Express la Antena 1. Aceasta s-a făcut remarcată, la început, pozând în revista de bărbaţi Playboy.

În copilărie, însă, Gina era o copilă inocentă, dovadă şi imaginile de mai jos:

Cum arăta Gina Pistol în copilărie
Cum arăta Gina Pistol în copilărie. Sursa foto: avantaje.ro
Cum arăta Gina Pistol în copilărie
Cum arăta Gina Pistol în copilărie. Sursa foto.: jurnalul.ro

Gina Pistol se iubeşte cu Smiley

Gina Pistol are o relaţie cu Smiley, care promite să devină una foarte serioasă. Cei doi se iubesc de câţiva ani. În ianuarie, Gina Pistol şi Smiley au avut parte de o vacanţă de vis, într-o destinaţie exotică. Cei doi şi-au făcut bagajele şi au plecat în Thailanda. Acolo, prezentatoarea TV s-a lăsat fotografiată de Smiley în costum de baie.

Amorezii nu au plecat singuri în Thailanda, ci cu părinţii şi fratele mai mic al lui Smiley, mai ales că părinţii interpretului au sărbătorit un număr de ani de când sunt împreună.

Cu ai mei de ziua lor! Cea mai mare bucurie! La mulți ani, mama! La mulți ani, tata! Vă iubim și vă mulțumim!”, a scris juratul de la „Vocea României”.

Smiley a recunoscut cu greu relaţia cu Gina Pistol, dar a admis-o, într-un final. Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine.

Pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt.

Câteodată mai fac eu ceva. Mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant”, dezvăluia Smiley.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×