Imagini superbe cu Chivu! Cu cine îşi petrece timpul după ce a renunţat la fotbal

Răzvan Scarlat   
în Reality show
03/04/2014, 08:50
Imagini superbe cu Chivu! Cu cine îşi petrece timpul după ce a renunţat la fotbal GALERIE FOTO

Chivu, fostul căpitan al naţionalei României, a spus adio fotbalului profesionist şi este părinte cu normă întreagă

„Este sfârşitul unei călătorii… şi începutul, pentru restul vieţii mele”. Aşa s-a încheiat mesajul pe care Cristi Chivu l-a transmis lumii, anunţându-şi retragerea din fotbalul profesionist. Fostul căpitan al naţionalei se dedică acum sută la sută familiei, iar fotoreporterii Click! vă prezintă în exclusivitate imagini inedite cu Cristi într-o ipostază mai puţin cunoscută: aceea de tătic.

1

Începutul săptămânii a fost unul special pentru Cristi Chivu. Şi-a reziliat contractul cu Inter Milano şi a anunţat că s-a încheiat cariera lui ca fotbalist. Va rămâne, totuşi, în lumea sportului, urmând să aibă grijă de firma de impresariat a fraţilor Becali, Victor şi Ioan, cu care este prieten de mai bine de 20 de ani şi care i-au lăsat pe mâini tot ce înseamnă zona de transferuri.

2 3

Pentru a deveni impresar cu acte în regulă, Chivu va fi nevoit să susţină cursuri şi un test pentru a-şi lua licenţa, iar până atunci dedică timpul liber celor trei fete din viaţa lui: soţia Adelina, şi micuţele Natalia şi Anastasia.

4 5

Fostul căpitan al naţionalei şi-a luat şi mai în serios rolul de tătic, iar fotoreporterii Click! l-au surprins în timp ce le lua pe fete de la grădiniţă. Grijuliu, Chivu şi-a aşteptat fiicele să termine cursurile, apoi a intrat în locaţie pentru a le lua acasă.

Natalia a ieşit prima, apoi Cristi cu Anastasia. Fostul fundaş le-a ţinut fetelor bagajele, într-o mână, iar cu cealaltă le-a ajutat să iasă pe poarta grădiniţei. S-a urcat în maşina cu număr de Italia – cea pe care a avut-o la Milano, în perioada în care a locuit acolo – şi au mers direct acasă.

Poartă o orteză la piciorul drept

Cristi a avut mari probleme la piciorul drept. A suferit patru operaţii, ultima în urmă cu aproape două luni, în SUA. Chivu a revenit în ţară şi face tratament şi recuperare, dar va fi nevoit să plece iar la Miami, pentru un consult. Intervenţia pe care a suferit-o a fost efectuată în premieră mondială, punându-i-se la degetul al doilea al piciorului un ligament prelevat de la un cadavru. Cristi calcă destul de greu pe piciorul operat, care e protejat de o orteză.

6

Adelina, vizită-fulger la clinică

Acum două zile, Adelina a petrecut aproximativ o oră la o clinică de lux din zona de Nord a Capitalei. Îmbrăcată fistichiu şi cu un turban pe cap, Adelina a parcat în apropierea centrului medical „Miko Med”, apoi a intrat val-vârtej în clinică. A stat aproximativ o oră, apoi a revenit acasă.

111

SURSA: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×