Imagini şocante pe străzile din Cluj-Napoca! Un taximetrist snopeşte în bătaie doi tineri!

Filon Stan   
în Video
09/11/2017, 15:15
Imagini şocante pe străzile din Cluj-Napoca! Un taximetrist snopeşte în bătaie doi tineri!

Imagini rupte parcă din filmele de acţiune pe străzile oraşului Cluj-Napoca. Doi tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice au fost bătuţi crunt de un taximetrist. Una dintre victime este internată în stare gravă la un spital din oraş.

Taximetristul în vârstă de 21 de ani se afla în faţa unui club. Acolo erau mai mulţi petrecăreţi, iar la un moment dat doi dintre ei i-au cerut taximetristului să îi ducă acasă, însă acesta a refuzat. A pornit un adevărat scandal.

Imaginile şocante au ajuns pe mâna poliţiştilor

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum cei trei au un scurt schimb de replici. Şoferul a coborât din maşină şi fără să mai stea la discuţii a început să îi lovească pe cei doi. Acesta nu s-a oprit nici după ce i-a pus la pământ pe cei doi.

Se repede la una dintre victimele sale aflate la pământ şi îi mai aplică o lovitură foarte puternică cu piciorul, apoi încă un pumn în faţă. După incident, şoferul se urcă în taxi, ia doi clienţi, întoarce maşina, trece pe lângă cei doi bărbaţi aflaţi încă întinşi pe stradă şi îşi vede de drum. Agresorul a fost prins şi urmează să fie prezentat în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×