VIDEO + FOTO ŞOC! Asta e DOVADA că ne pregătim de RĂZBOI! Zeci de TANCURI şi maşini de război în România

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/03/2015, 16:06
VIDEO + FOTO ŞOC! Asta e DOVADA că ne pregătim de RĂZBOI! Zeci de TANCURI şi maşini de război în România GALERIE FOTO

Au apărut imagini şi documente explozive, care demonstrează că România se înarmează şi a fost plasată în linia întâi, în eventualitatea unui război cu Rusia!

ACUM!!! EXCLUSIV!!! GIGI BECALI, SURPRIZA URIASA ACASA!!! MAMA LUI A IZBUCNIT IN LACRIMI DE FERICIRE CAND A VAZUT!!!

Locuitorii oraşului Medgidia au realizat, zilele trecute, imagini incredibile cu un convoi militar care urma să ajungă, în final, la baza militară de la Mihail Kogălniceanu. Pe lângă vehiculele uşoare blindate şi cele de prim-ajutor (sute de asemenea maşini), garnitura feroviară transporta şi tacuri şi tanchete.

TERIFIANT! REACTIA IN LACRIMI A SIMONEI HALEP DUPA MESAJUL  VĂRULUI SAU ÎNAINTE de A SE SINUCIDE!!! 

Interesant, trenul era garat pe una dintre liniile din mijloc, vehiculele de război neputând fi văzute de locuitorii oraşului, deoarece acestea erau mascate de trenuri de marfă banale. VEZI FOTO IN GALERIA FOTO – CLICK PE POZE PENTRU IMAGINILE CU BLINDATELE TRANSPORTATE IN GARA ROMANEASCA SI DOCUMENTUL OFICIAL AL MINISTERULUI APARARII

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂĂĂĂ în dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

Se pregăteşte cea mai mare operaţiune NATO!

Dacă acest convoi nu ar trebui să ne pună pe gânduri, probabil că documentele intrate în posesia SPYNEWS ar trebui să o facă. Jurnaliştii noştri au descoperit că, în curând, România va ajunge în linia întâi, într-un scenariu de război fără precedent. În contextul crizei din Ucraina, NATO pregăteşte ce amai mare deefăşurare de forţe, la graniţa de est a Europei.

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care „Zana” le vrea DISPĂRUTE! 

Operaţiunea se numeşte Trident Juncture 2015 (TRJE15), iar NATO menţinează că este vorba despre „un exerciţiu militar în care vor fi implicate peste 25.000 de unităţi”. Ucraina aşteaptă cu sufletul la gură acest „exerciţiu militar”, iar Rusia pregăteşte o contraofensivă.

FOTO INCENDIAR!!! ANDREEA BALAN S-A DEZBRACAT!!! PLAYBOY A PLATIT BANI GREI PENTRU ASTA!!! SE VEDE TOT!!!

România se înarmează

După cum spuneam, cu toate că autorităţile din România tac, pentru a nu speria populaţia, documentele intrate în posesia SPYNEWS vorbesc de la sine. De exemplu, Ministerul Apărării Naţionale încearcă să achiziţioneze zilele acestea corturi de campanie pentru 10.000 de militari, iar numai de la începutul acestui an au cumpărat armament şi tehnică de luptă în valoare de 40 de milioane de euro (facsimil jos).

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!!

Citeşte mai mult pe www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×