Imagini fenomenale surprinse pe cerul României! Unii cred că a fost un OZN!

Filon Stan   
în Video
27/12/2017, 14:00
Imagini fenomenale surprinse pe cerul României! Unii cred că a fost un OZN!

Apariţie misterioasă pe cerul României! Un bărbat din judeţul Bihor a filmat un fenomen straniu, pentru care nici experţii din domeniu nu au încă o explicaţie! Fenomenul a fost filmat în mai multe părţi ale planetei, dar nici de acolo nu a venit o explicaţie logică.

Adi Bogluţ precizează că a filmat fenomenul din localitatea bihoreană Râpa. „Iniţial a apărut cât în imagini, pe urmă s-a dispersat şi a devenit foarte mare încât am avut impresia că a acoperit tot judeţul”, a declarat bărbatul pentru bihon.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Imagini senzaţionale surprinse de un bărbat pe cerul României!

Imagini asemănătoare au fost însă surprinse şi din judeţul Timiş, dar şi din Moldova, Rusia şi Grecia. Momentan nu au fost prezentate explicaţii despre fenomenul misterios.

Fiecare internaut a încercat să explice în alt mod apariţia misterioasă: de la staţia spaţială chineză Tiangong-1, la un meteorit intrat în atmosferă sau chiar un OZN.

Închide ×