Imagini scandaloase cu Culiță Sterp! I-a oferit un prezervativ unui bărbat turmentat. Ce a urmat – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/05/2020, 12:50
Imagini scandaloase cu Culiță Sterp! I-a oferit un prezervativ unui bărbat turmentat. Ce a urmat – Foto
Culiță Sterp l-a păcălit pe un băiat că îi făcea cadou o gumă. Sursa foto: Instagram

Culiță Sterp a postat niște imagini incredibile pe contul său de Instagram, la secțiunea Instastory! Îndrăgitul cântăreț de muzică de petrecere nu s-a sfiit să filmeze o scenă care nu a fost pe placul tuturor.

Culiță Sterp face glume pe seama unui băiat care n-a văzut în viața lui un prezervativ

Artistul originar din Hațeg i-a oferit unui bărbat turmentat, cu o bere în mână, un prezervativ spunându-i că este gumă, făcând astfel ”mișto” de naivitatea acestuia.

După ce i l-a dat, a urmat ceea ce își imaginau cu toții: individul chiar l-a luat în serios crezând că artistul îi dă gumă de mestecat, după care Culiță a fost nevoit să apropie prezervativul de camera de filmat pentru a continua bravura.

Interpretul de manele nu a fost singur, un prieten fiind cel care i-a ținut isonul și l-a filmat în timp ce acesta se apropia de bărbatul cu o doză de bere în mână plăcut surprins de cadoul primit.

L-a păcălit că e gumă de mestecat

Pe fundalul celor două clipuri postate pe Instastory se aude cum amicul lui Culiță îl provoacă pe artist să continue gluma cu bărbatul care avea ceva la bord, ba chiar insista ca acesta să spună că nu știe cum arată un prezervativ.

Pentru mulți, astfel de scene pot fi considerate dezgustătoare, mai ales că vin din partea unor persoane care se consideră artiști și care țin la imaginea lor.

„Ce faci mă, ce-ai acolo?”, îl întreabă Culiță pe cel căruia i-a oferit prezervativul. „Nu știu ce-i asta”, răspunde acesta naiv.

„Nu știi ce-i ăla, mă? Gumă, mă!”, este răspunsul primit de cetățeanul turmentat. „Gumiță!”, a spus bărbatul căzând în capcana cântărețului.

„Ia desfă-l mă, vezi ce-i. Prinde-l cu dinții”, au urmat apoi alte comentarii ale lui Culiță și prietenului care filma scena ireală. Băiatul pe seama căruia artistul râdea se apleacă apoi încercând să desfacă prezervativul, moment în care videoclipul se întrerupe.

culiță sterp
Băiatul a luat prezervativul de la Culiță Sterp și se întreba oare ce putea fi. Sursa foto: Instagram
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×