Imagini revoltătoare. O asistentă fumează în ambulanţă, în timpul unei intervenţii VIDEO

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
30/11/2019, 14:57
Imagini revoltătoare. O asistentă fumează în ambulanţă, în timpul unei intervenţii VIDEO
O asistentă fumează în ambulanţă, în timpul unei intervenţii. Sursa foto: ebihoreanul.ro

O asistentă a fost filmată chiar de colegul ei în timp ce fumează în ambulanță! Pe fundal se aude sirena ambulanței, așadar cei doi se aflau și în misiune. Imaginile au ajuns și la șefii celor doi ambulanțieri, însă aceștia spun că nu au ce să facă.

O asistentă fumează în ambulanţă, în timpul unei intervenţii

Imaginile s-au viralizat în mediul online. Femeia este filmată pe ascuns de colegul ei în timp ce trage din țigară, chiar în ambulanță. Astfel, asistenta respectivă a fost filmată în timp ce încălca grav normele de lucru ale Serviciului de Ambulanţă a Judeţului Bihor, care interzic fumatul la o distanţă mai mică de 10 metri de cabina unei ambulanţe, potrivit ebihoreanul.ro.

Imaginile au ajuns și la conducerea instituției, unde a ieșit un scandal uriaș. Managerul SAJ Bihor, dr. Liciniu Venter, spune că între cei doi există un o relaţie de ostilitate, iar asistenta a cerut de mai multe ori să îi fie schimbat partenerul de echipaj.

Nimeni nu vrea să facă echipă cu cei doi ambulanțieri

„Am primit şi noi filmuleţul. Este pentru prima oară când se întâmplă un asemenea lucru. Între cei doi colegi există o problemă, este adevărat că doamna asistentă a cerut să facă echipă cu alt ambulanţier. Problema este că niciun alt ambulanţier de acolo nu doreşte să lucreze cu asistenta respectivă şi nicio asistentă cu ambulanţierul respectiv. Cred că vom decide, totuşi, să rămână în aceeaşi echipă”, a declarat acesta, potrivit sursei citate.

Nu este clar când a fost făcută filmarea, dar potrivit SAJ Bihor, angajații nu mai pot fi cercetați și sancționați disciplinar dacă au trecut mai mult de 6 luni de la săvârşirea unei abateri disciplinare, așadar asistenta ar putea scăpa de sancțiuni. Asistenta ar fi renunțat să mai fumeze în ambulanță, după ce conducerea instituției i-a atras atenția. Oricum, va fi supravegheată îndeaproape de colegul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×