Imagini rare cu Nadia Comăneci în rochie de mireasă. Se împlinesc 24 de ani de la nunta cu Bart Conner în România

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/04/2020, 14:27
Imagini rare cu Nadia Comăneci în rochie de mireasă. Se împlinesc 24 de ani de la nunta cu Bart Conner în România
Imagini rare cu Nadia Comăneci în rochie de mireasă. Se împlinesc 24 de ani de la nunta cu Bart Conner în România. Sursa foto: Instagram.com

Nadia Comăneci și Bart Conner au împlinit 24 de ani de căsnicie, iar marele eveniment a fost rememorat de fostul gimnast american pe una dintre paginile sale de socializare unde a postat și o fotografie rară din ziua în care și-au unit destinele la celebra mănăstire Cașin din București.

Nadia Comăneci și Bart Conner, 24 de ani de la cununia religioasă din București

27 aprilie 1996, ziua în care Nadia Comăneci (58 de ani) și Bart Conner (62 de ani) deveneau soț și soție în fața lui Dumnezeu, o zi pe care cei doi nu o vor uita niciodată.

După 24 de ani de la marele eveniment care a avut loc la Mănăstirea Cașin din București, celebrul cuplu nu a uitat să aniverseze această zi, fostul gimnast american fiind cel care a împărtășit această veste cu fanii de pe rețelele de socializare.

„Îmi vine greu să cred că frumoasa noastră nuntă a fost acum 24 de ani, în această zi. La mulți ani, Nadia Comăneci”, a scris Bart Conner pe Twitter.

Cum a decurs cununia religioasă dintre fosta gimnastă și soțul ei

Răspunsul fostei gimnaste românce nu a întârziat să apară. Câteva ore mai târziu Zeița de la Montreal avea să se considere, din nou, cea mai norocoasă femeie din lume, exact așa cum a fost când a obținut primul 10 perfect din istorie.

„#luckygirl” (fată norocoasă – n. red.), a scris fosta mare gimnastă la postarea iubitului ei soț Bart Conner.

Nadia Comăneci a dezvăluit la scurt timp după ceremonia religioasă că a avut parte de o cununie religioasă atipită, iar mulțumită nașilor săi Dana și Adrian Năstase s-a bucurat de o Biserică plină de flori. Fosta gimnastă a povestit și cum au decurs unele tradiții populare, menționând faptul că soțul ei nu știa despre ele.

Cununia în sine a fost ieşită din comun. Soţia lui Adrian umpluse biserica de flori şi începuse să cânte muzica. O veche tradiţie populară spune că mirele sau mireasa se pot călca pe picior, şi cine va călca va decide în casă.

Eu l-am tot călcat pe picior şi când am făcut-o pentru prima dată m-a întrebat ce se întâmplase. E prea târziu, i-am şoptit în glumă, de acum o să am ultimul cuvânt, a mărturisit Nadia Comăneci, relatează perfecte.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×