Imagini nud cu Sloane Stephens, adversara Simonei Halep din finala WTA Montreal

Maria Cristina   
în Stiri mondene
12/08/2018, 15:02
Imagini nud cu Sloane Stephens, adversara Simonei Halep din finala WTA Montreal GALERIE FOTO
Imagini nud cu Sloane Stephens, adversara Simonei Halep din finala WTA Montreal

Imagini nud cu adversara Simonei Halep din finala WTA Montreal au devenit disponibile pe internet grație pictorialului realizat de americancă în celebra publicație Sports Illustrated. 

Simona Halep – Sloane Stephens este finala Rogers Cup 2018.

Sloane Stephens, care în prezent are o relație cu fotbalistul Jozy Altidore, a dovedit că nu are inhibiții în fața camerelor de filmat, iar fanii săi au fost încântați de rezultate.

Imagini nud cu adversara Simonei Halep din finala WTA Montreal

Pictorialul a fost realizat în luna februarie a acestui an. Stephens, în vârstă de 25 de ani, s-a mai întâlnit cu Simona Halep și în finala Roland Garros 2018. Sportiva noastră a câștigat în premieră turneul de Mare Șlem după un ultim act decis în trei seturi.

La 25 de ani, Sloane Stpehens e considerată încă un star în plină ascensiune, mai ales prin pasul făcut anul trecut la US Open, turneu pe care a reușit să-l câștige Puțin știu însă drama prin care a trecut americanca în urmă cu 9 ani, pe vremea când avea doar 16 ani. În timp ce se afla la US Open, unde participa la turneul de junioare, Sloane a primit o veste cumplită: tatăl ei murise în urma unui accident rutier.

Sloane Stephens s-a calificat fără emoții în finala Rogers Cup 2018. În primul tur a trecut de canadianca Francois Abanda, scor 6-0, 6-2. A urmat apoi o nouă victorie lejeră în fața ibericei Carla Suarez Navarro, jucătoare venită din calificări. A fost 6-2, 7-5 pentru Stephens. În sferturile de finală, americanca a trecut de letona Anastasija Sevastova cu un dublu 6-2. În semifinale a venit rândul Elinei Svitolina să piardă clar în fața lui Sloane, scor 3-6, 3-6.

Sloane Stephens a vorbit şi despre faptul că a intrat în acest an în Top 10, lucru pe care îl avea în plan de foarte mult timp. ”Sunt foarte încântată. Este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna. Cred că e nevoie de foarte mult timp pentru a ajunge acolo, doar pentru a fi în primele 10, pentru că ajunsesem pe locul 11 şi chiar mă plictisisem să mi se tot spună că cel mai sus am ajuns în carieră pe 11”, a spus Stephens, care în prezent a urcat până pe locul 3 în ierarhia WTA. Nu o poate devansa pe Simona Halep însă, chiar dacă o va învinge în finala WTA Montreal.

Imagini nud cu adversara Simonei Halep din finala WTA Montreal

Pictorial incendiar cu o celebră tenismenă – Sloane Stephens o va întâlni pe Simona Halep în finala Roland Garros 2018. Sportiva americană în vârstă de 25 de ani a călcat pe urmele altor jucătoare celebre de tenis care au pozat pentru o revista celebra din Statele Unite ale Americii, precum Serena Williams, Maria Şarapova, Caroline Wozniacki şi Eugenie Bouchard.

”Sunt atât de mândră pentru această apariţie. Mi-au plăcut întotdeauna costumele de baie şi este incredibil că acum fac parte din această istorie. Am acceptat imediat propunerea şi mă simt măgulită că am fost aleasă”, a declarat Sloane Stephens.

Stephens, adversara Simonei Halep a ajuns pe locul 10 în clasamentul WTA

”Am crescut lângă ocean şi sunt obişnuită în costum de baie, dat tot am fost puţin stresată. Sper ca familia, prietenii şi fanii să se bucure de fotografii. Nu ştiu care va fi reacţia, dar sper că o vor vedea ca pe o distracţie”, a mai spus jucătoarea americană.

Sloane Stephens a câştigat US Open în 2017, acesta fiind primul său titlu de Grand Slam. Ea a urcat într-o singură lună de pe poziţia 934 în clasamentul WTA până pe locul 17. În prezent, Stephens se află pe locul 10 WTA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×