Imagini neștiute cu palatul secret al Vioricăi Dăncilă de la Predeal. Este evaluat la peste 200.000 de euro și e roz!

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
14/10/2019, 17:39
Imagini neștiute cu palatul secret al Vioricăi Dăncilă de la Predeal. Este evaluat la peste 200.000 de euro și e roz! GALERIE FOTO

Fostul premier Viorica Dăncilă duce o viață bună. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale are o vilă somptuoasă la Predeal, un adevărat palat roz care valorează peste 200.000 de euro, însă nu este singurul imobil pe care aceasta îl deține.

Palatul Vioricăi Dăncilă, vopsit în roz

Site-ul wowbiz.ro scrie că Dăncilă se va retrage la vila ei din pădure pentru a se reculege după ce moțiunea de cenzură a liberalilor a trecut în Parlamentul României săptămâna trecută, guvernul ei ieșind astfel din activitate. Liniștea de care are nevoie șefa PSD o poate găsi la vila ei roz din Predeal.

Casa pe care o are la munte a achiziționat-o împreună cu soțul ei în anul 2000. În 2007, casa construită pe terenul achiziționat de șefa PSD și soțul ei, angajat la OMV Petrom avea să devină locul în care aceștia își petrec vacanțele. În respectiva vilă este bine primit oricine din familie, iar acolo, menționează sursa amintită mai sus, petrece des și fiul ei Victor.

palatul vioricăi dăncilă
Acesta este ”palatul” Vioricăi Dăncilă din Predeal. Sursa foto: wowbiz.ro

Dăncilă mai are 3 locuințe

Casa Vioricăî Dăncilă este vopsită în culoarea roz, iar gardul care înconjoară vila este unul metalic. Dăncilă a păstrat balconul de lemn, iar la vilă au fost arborate, și încă stau acolo, două steaguri: cel al României și cel al Uniunii Europene. Steagurile au fost puse pentru ca lumea să știe că este vila în care locuiește din când în când premierul ori, pur și simplu, fostul premier a vrut să arate că este patriotă.

Conform propriei declarații de avere, Dăncilă mai deține, pe lângă vila de la Predeal, un apartament de 100 de metri pătrați în Videle, Teleorman, o casă în satul Giurgița din județul Dolj, dar și un apartament pe care l-a moștenit în Ploiești.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×