Imagini interzise cardiacilor! Roxana Vancea în PRIM PLAN

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/10/2015, 00:00
Imagini interzise cardiacilor! Roxana Vancea în PRIM PLAN GALERIE FOTO

Indiferent de ora sau de locatie, Roxana este intotdeauna o aparitie tonica, vie, care emana o energie pozitiva amestecata cu foarte multa senzualitate. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI)

Zilele trecute, linistea paparazzilor WOWbiz.ro a fost tulburata de aparitia fostei asistente TV la un cunoscut super-market din zona Dorobanti.

Dupa ce a umplut doua sacose cu mancare si a „sechestrat” un bax de apa plata la „jumate”, Roxana s-a indreptat spre masina, fiind la un pas sa blocheze circulatia in momentul in care a traversat strada. A facut-o printr-un loc nepermis, intr-o tinuta „nepermis” de sexy. O bluza larga lejera si o pereche de pantaloni scurti, care in mod normal ar fi trebuit sa se cheme pantaloni minusculi, nu scurti.

Din spate, Roxana a aratat aproape tot, adica un posterior de zile mari, fesele bombate fiind rodul antrenamentelor zilnice pe care partenera de „scena” a lui Mihai Bendeac le face la sala de fitness.

De altfel, se pare ca roscata a facut si un cult pentru „portbagajul” ei demential, pe care si-l posteaza adeseori pe facebook, cum este cazul si in imaginea de mai jos, sustinuta si de un mesaj direct la tinta: „Singurul avantaj pe care il ai fata de mine este ca poti sa imi pupi fundul, iar eu nu!”

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×