Imagini inedite cu fostul patron Hexi Pharma. Dan Condrea avea o pasiune despre care nu ştia nimeni

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/05/2016, 17:31
Imagini inedite cu fostul patron Hexi Pharma. Dan Condrea avea o pasiune despre care nu ştia nimeni

Patronul unei companii producătoare de biocide care a murit la scurt timp după ce a ajuns protagonistul unui scandal naţional fără precedent era pasionat nu doar de afaceri, ci şi de muzică.

Dan Condrea a avut parte de o moarte subită, duminică seară, pe un drum judeţean, după ce maşina lui a ieşit din decor şi s-a lovit de trei copaci de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de violent încât medicii legişti au fost nevoiţi să lucreze trei ore la reconstrucţia corpului său pentru ca soţia acestuia să poată face identificarea cadavrului. În urma lui a lăsat un scandal de proporţii, cu acuzaţii foarte grave, după ce s-a stabilit că firma acestuia dizolva diluanţii vânduţi spitalelor.

Până la aceste dezvăluiri, personajul Dan Condrea nu era cunoscut opiniei publice, iar acesta avea printre pasiuni nu doar afacerile, ci şi muzica. Îi plăcea muzica rock şi după ce a învăţat să cânte la chitară a înfiinţat chiar o formaţie, denumită Kameleon. Colegii de trupă au venit ieri la înmormântare ca să-şi ia rămas bun de la Condrea.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×