Fata lui Gigi Becali, blondă, în costum de baie la Mamaia! E superbă! FOTO

Maria Cristina   
în Stiri mondene
31/07/2018, 09:13
Fata lui Gigi Becali, blondă, în costum de baie la Mamaia! E superbă! FOTO GALERIE FOTO

Imagini INEDITE! Alexandra Becali s-a transformat într-o domnișoară superbă! Reporterii noștri au surprins-o pe Alexandra Becali la plajă!  Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, s-a relaxat zilele trecute pe nisipul fierbinte de la malul Mării Negre.

Alexandra Becali s-a schimbat complet! Și-a vopsit părul blond și are un trup de invidiat. Dacă nu am recunoaște-o, cu siguranță am crede că este un top-model internațional!

Imagini INEDITE! Alexandra Becali s-a transformat într-o domnișoară superbă

Pe lângă calitățile fizice impresionante și de necontestat, Alexandra este și o fată extrem de inteligentă. În 2016, Gigi Becali era cel mai fericit părinte când a aflat despre fiica sa că luat bacul cu o medie onorabilă (9,43) și a intrat la Facultatea de Drept.

Alexandra Becali, în vârstă de 21 de ani, țintește la o carieră în magistratură. Fiica lui Becali vrea să devină judecătoare. Și are toate șansele!

Alexandra Becali, o tânără domnișoară încântătoare

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali s-a relaxează zilele trecute pe nisipul fierbinte de la malul Mării Negre. Tânăra a fost surprinsă pe o plajă din Mamaia Nord, unde a ales să se relaxeze alături de prieteni și familie, chiar înainte de marele derby FCSB – DINAMO.

Latifundiarul din Pipera le-a oferit fetelor sale câte un apartament de lux fiecăreia – un imobil este etimat la aprox. 1 milion de euro și este amplasat în proximitatea plajei Caelia – în cea mai apreciată stațiune de pe litoralul românesc, Mamaia. Cele trei fetele nu ezită să petreacă numeroase weekend-uri în imobilele dărite de tatăl lor.

Alexandra s-a bronzat, s-a distrat, și-a făcut selfie-uri în valurile Mării Negre și a înotat! Noul look o prinde bine pe tânăra domnișoară, iar costumul de baie alb este perfect pe tenul său măsliniu!

Imagini INEDITE! Alexandra Becali s-a transformat într-o domnișoară superbă

Gigi Becali este căsătorit cu Luminița Becali, iar împreună au trei fete. Cei doi îi leagă o poveste de iubire veche de decenii. Luminița și Gigi se cunosc de când omul de afaceri avea 26 de ani, iar ea 14 ani. Potrivit adevarul.ro, căsătoria lor a fost aranjată de familii. Gigi Becali dezvăluia în urmă cu câtiva ani, în cadrul unei emisiuni TV, că Luminița îi este și verișoară de gradul trei, astfel de legaturi fiind destul de frecvente la machidoni.

„Bunicii nostri au stat în aceeași casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puțin”, spunea latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali, om și personalitate politică

George Becali, cunoscut ca Gigi Becali, (n. 25 iunie 1958, Zagna, Brăila) este patronul clubului de fotbal FC FCSB SA, om de afaceri și politician român controversat.

A fost membru al Parlamentului European între iunie 2009 și decembrie 2012 și membru al Parlamentului României din decembrie 2012 până la condamnarea penală în mai 2013.

Este cunoscut pentru actele filantropice în sprijinul unor comunități de sinistrați, asociații religioase, dar și declarațiile publice controversate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×