Imagini INCREDIBILE cu Alina Borcea. Plînge în hohote! Galerie foto

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/11/2015, 20:33
Imagini INCREDIBILE cu Alina Borcea. Plînge în hohote! Galerie foto GALERIE FOTO

Alina Borcea, frumoasa soţie a celebrului fost acţionar de la Dinamo Bucureşti, a fost surprinsă într-una dintre zilele trecute în timp ce, în maşină, părea să fi ajuns la capătul puterilor. Departe de soţul ei, femeia de afaceri pare să nu mai reziste psihic şi, într-un moment de rătăcire, a dat frâu liber lacrimilor.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o, zilele trecute, pe Alina Borcea în timp ce, în maşină, a dat frâu liber sentimentelor care o încearcă. Iar acestea nu sunt, cu siguranţă, dintre cele fericite. Asfel, mama a doi dintre copiii fostului acţionar al echipei Dinamo Bucureşti, în prezent încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, Alina a început să plângă fără să se mai poată opri.

Vorbind la telefon cu cineva apropiat probabil şi care ori i-a dat o veste devastatoare despre soţul ei, ori plângându-se de ceea ce s eîntâmplă în viaţa ei, Alina a plâns fără oprire minute în şir în maşină, strigându-şi durerea cumplită pe care o resimţea în acele momente.

Iar lacrimile care-i brăzdat obrazul nu s-au oprit nici după minute bune, soţia fostului şef din fotbalul românesc simţind adeseori imboldul de a-şi şterge urmele plânsetului, dar fără niciun folos pentru că, imediat, alte semne ale bocetului ieşind la iveală.

Şi, chiar dacă conversaţia se terminase, criza de plâns nu, Alina având nevoie de încă câteva zeci de minute şi de o gură de aer pentru a-şi reveni şi pentru a fi capabilă să conducă din nou.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×