Imagini INCENDIARE! Vica Blochina s-a lăsat în mîinile altui bărbat. I-a lăsat urme pe piele

Ionuţ Cataramă  
înReality show
20/03/2014, 10:47
Imagini INCENDIARE! Vica Blochina s-a lăsat în mîinile altui bărbat. I-a lăsat urme pe pieleGALERIE FOTO

Vica Blochina este una dintre cele mai sexy apariţii din showbiz-ul românesc. Cunoscută după procesul cu Victor Piţurcă, blonda focoasă nu este sub contract cu nici o televiziune în acest moment, motiv pentru care îşi petrece timpul prin fel şi fel de colţuri ale lumii.

Zilele acestea, Vica se află în Statele Unite, alături de Ana Maria Prodan, Cătălin Botezatu şi Denisa Nechifor. Toţi patru se distrează de minune şi nimic din mirajul Hollywood-ului nu le este străin. Împreună cei trei prieteni ai ei s-au decis să marcheze aşa cum se cuvine vizita lor în SUA. Aşa că au mers la un salon de tatuaje.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dacă Botezatu şi Ana Maria Prodan şi-au scris pe antebraţ texte lungi, cel mai probabil de inspiraţie filosofică, Vica şi-a tatuat, pe latul palmei stângi numele fiului ei şi al lui Piţi, Edan.

Imaginile surprinse de prietenii fostei balerine arată că aceasta nu este tocmai obişnuită cu tatuajele, însă, în ciuda durerii suportate, rezultatul pare să o fi mulţumit pe deplin.

4 5 6 7 8 9

 

sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×