CIOLOŞ l-a DEMIS din prima zi. Andrei Baciu, retras de la Sănătate. Imaginile cu el în lenjerie intimă i-au fost fatale!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/11/2015, 00:01
CIOLOŞ l-a DEMIS din prima zi. Andrei Baciu, retras de la Sănătate. Imaginile cu el în lenjerie intimă i-au fost fatale! GALERIE FOTO

UPDATE 19.35. Potrivit Romania TV, Dacian Cioloş l-a retras din Guvern pe Andrei Baciu, după ce în presă au apărut cu el imagini în lenjerie intimă. 

……………………………………….

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Andrei Baciu, noul ministru al Sănătăţii, a fost descris de premierul desemnat Dacian Ciolos drept „un tanar medic chirurg, cu experienta în străinatate, dar şi experienta în managementul spitalicesc”. La scurt timp după ce a fost propus ca ministrul al Sănătăţii, s-a aflat că Baciu are doar 29 de ani şi este un fost model de lenjerie intimă.

 

Andrei Baciu a fost propus de Dacian Cioloş pentru funcţia de ministru al Sănătăţii.

În 2010, Andrei Baciu s-a numărat printre cei mai sexy români, potrivit unui top publicat pe site-ul farabarbati.ro. „1,85m in inaltime si un corp dumnezeiesc. Iar privirea. Oh… privirea lui te duce cu gandul la frumusetile clasice ale Hollywood-ului, iar atitudinea de bad-boy afisata ne inmoaie genunchii, la propriu. E frumos tare baiatul asta si dupa ce termina de colindat prin lume, il asteptam inapoi acasa. Fetele, stiu de ce!”, aşa era descris Baciu în acel articol.

Andrei Baciu, propus de Dacian Cioloş la Ministerul Sănătăţii, a declarat că este onorat de propunerea sa pentru funcţia de ministru al Sănătăţii şi că vrea să rezolve cât mai multe dintre problemele din sistemul sanitar, precizând că îşi doreşte să aplice în ţară ceea ce a învăţat în străinătate.

Andrei Baciu are 29 de ani şi este preşedintele Asociaţiei SOS Drepturile Pacienţilor. El a absolvit în 2011 Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, a fost medic rezident la Secţia de Chirurgie Cardiacă de la Spitalul Fundeni, din ianuarie până în martie 2012, iar din aprilie 2012 până în mai 2014 a lucrat la Departamentul de Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică de la Centre Hospitalier Universitaire Rouen, Franţa.

De asemenea, a lucrat în domeniul chirurgie toracică la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, din aprilie până în septembrie 2015, şi în domeniul chirurgie generală, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, din august 2014 până în martie 2015. A participat la programe de training şi la conferinţe pe teme de chirurgie cardiacă şi toracica în Olanda, Italia, Franţa şi Marea Britanie.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×