Imagini cu bărbatul care a distrus 5 maşini în cartierul Aviaţiei

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
14/07/2018, 15:24
Imagini cu bărbatul care a distrus 5 maşini în cartierul Aviaţiei GALERIE FOTO
Imagini cu bărbatul care a distrus 5 maşini în cartierul Aviaţiei

Imagini cu bărbatul care a distrus 5 maşini în cartierul Aviaţiei. Ioan Buda, șeful poliției Capitalei a menționat despre acest bărbat că este recidivist.

POZĂ în GALERIE FOTO

Bărbatul a fost pus sub urmărire generală

„Poliţiştii Capitalei desfăşoară ample activităţi pentru depistarea conducătorului auto care a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi a lovit alte 5 autoturisme.

Acesta a fost identificat, fiind continuate investigaţiile şi activităţile de găsire.

Bărbatul căutat este în vârstă de 39 de ani, cu înălţimea de aproximativ 1,60 m, corpolent, cu ten închis la culoare, păr negru, ochi căprui, faţa ovală.

Din datele existente până la acest moment, rezultă că bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat în trecut pentru tâlhărie şi furt calificat”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.

Şoferul care vineri a lovit cinci maşini în Capitală, rănind două persoane, este recidivist, o persoană periculoasă şi a fost dat în consemn la frontieră, a declarat, sâmbătă, şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda.

”A fost dat în consemn la frontieră, posibil să fie în Capitală, să fie în România. Avem date suficiente să ştim unde se află şi în cel mai scurt timp să-l prindem. E un recidivist, o persoană periculoasă”, a declarat şeful Poliţiei Române.

Potrivit unor surse din poliție, bărbatul a fost condamnat pentru furt calificat, în 1998, în 2001 și în 2011.

►Condamnat 1 an în 1998 pentru furt calificat
Eliberat 10.03.1999

►Condamnat 3 ani în 2001 pentru furt calificat
Eliberat în 14.07.2003

►Condamnat 8 ani în 2011 pentru tâlhărie şi furt calificat
Eliberat în 19.10.2017

Şoferul care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, lovind cinci autoturisme pe strada Alexandru Şerbănescu, după care a fugit, conducea o maşină înmatriculată în Bulgaria, iar urmărirea a durat aproximativ cinci minute, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Mirela Drugă.

Un echipaj al Secţiei 2 Poliţie se deplasa la intervenţia unui caz, sesizat prin 112, moment în care au făcut semnal de oprire unui autoturism cu număr de înmatriculare de Buglaria.

Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, motiv pentru care aceştia au plecat în urmărirea lui. Prin staţie, în acelaşi timp ,au solicitat sprijin celorlalte echipaje aflate în zonă şi s-a încercat blocarea autoturismului”, a declarat, vineri, Mirela Drugă, potrivit News.ro.

Pe strada Alexandru Şerbănescu, şoferul a pierdut controlul volanului şi a acroşat alte cinci autoturisme.

Potrivit acesteia, urmărirea a durat aproximativ cinci minute. S-a pornit de la strada Salubrităţii, iar evenimentului s-a produs pe strada Alexandru Şerbănescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×