Imagine răvăşitoare cu Leo Iorga, din spital. Artistul s-a operat de cancer la picior

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
22/08/2019, 08:58
Imagine răvăşitoare cu Leo Iorga, din spital. Artistul s-a operat de cancer la picior
Leo Iorga, operat de cancer la piicor. Sursa foto: click.ro

Leo Iorga este un luptător și o dovedește din 2011 încoace, de când se confruntă cu cancerul. Artistul a fost operat recent de cancer la picior, după ce tot anul acesta fusese internat pentru o intervenție la plămâni. Boala a recidivat în diferite părți ale corpului, însă chiar și bolnav, cântărețul vrea să revină pe scenă așa cum a promis.

Leo Iorga a fost operat la picior

Iorga are de gând să se pună pe picioare până pe 20 septembrie 2019, când ar trebui să fie alături de trupa Compact, în cadrul unui concert aniversar. Operația la picior pe care a suferit-o muzicianul a fost făcută în Germania, acolo unde umblă de ani de zile la mai clinici pentru a se vindeca.

Prima oară, Leo a fost diagnosticat cu cancer la plămâni, însă afecțiunea a recidivat ulterior. Cancerul s-a mutat la cap, la glandele suprarenale, iar anul acesta tumorile au revenit la plămâni și s-au extins la picior. La începutul anului 2017, Leo a început un tratament împotriva maladiei, în Cuba, iar apoi a apelat la specialiștii din Hamburg, Germania.

leo iorga operat
Leo Iorga vrea să revină pe scenă la toamnă. Sursa foto: click.ro

Artistul vrea să revină pe scenă pe 20 septembrie

La clinica din Hamburg, Leo a fost supus unei metode non-invazive, una dintre cele mai noi tehnici de tratare a pacienților bolnavi de cancer. Această metodă se numește Cyberknife și este considerată una dintre cele mai eficiente metode de ucidere a celulelor canceroase.

„Dragi prieteni, operația la piciorul stâng al lui Leo a decurs bine, acum el se află în perioada de recuperare medicală. Să știți că citește tot ce scrieți pe această pagină, știe că îl iubiți. Ascultă și respectă sfatul medicilor, suportă cu mult curaj, cu răbdare și cu speranță tratamentul care îi e administrat. Își dorește să revină pe scenă, în fața publicului care îl iubește și pe care îl iubește. Alături de el sunt Paula – soția lui, Edy și Paul – cei doi fii, dar și prietenii care îl vizitează la spital. Să-l rugăm pe bunul Dumnezeu ca Leo să își revină după intervenția chirurgicală și să poată urca pe scenă la concertul aniversar Compact din 20 septembrie”, au scris prietenii artistului pe Facebook, notează click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×