Ilinca Vandici, apropieri periculoase cu un bărbat!Imaginile care il vor enerva la culme pe Cătălin Ţîră!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/12/2015, 00:00
Ilinca Vandici, apropieri periculoase cu un bărbat!Imaginile care il vor enerva la culme pe Cătălin Ţîră! GALERIE FOTO

Vedeta crede ca a descoperit care este rochia perfecta care atrage, odata cu purtarea ei, mult-asteptata cerere in casatorie. A aratat-o azi, la o sedinta foto, insa… exista si altceva din ceea ce s-a intamplat acolo si ni s-a parut WOW.

Totul s-a petrecut la lansarea unei noi colectii de rochii pentru ocazii speciale, de aceasta data semnate de Ilinca Vandici. Frumoasa vedeta tv a ales sa fie manechin pentru creatiile sale, asa ca a fost protagonista unei sedinte foto.

Nimic special pana aici, daca nu luam in calcul apropierile pe care le-am surprins cu un barbat cu care Ilinca dansa si se imbratisa de cum am intrat in cladire.

Parea extrem de prietenoasa si de familiara cu tinerelul, fara sa se ascunda vreo clipa de celelalte persoane aflate in jur. Ne-am intrebat ce se intampla, mai ales ca stiam ca prezentatoarea tv are o relatie serioasa cu fotbalistul Catalin Tira si, cu siguranta, acestuia din urma nu i-ar face deloc placere sa o zareasca in asemenea ipostaze.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

Ne-a linistit chiar ea, explicandu-ne ca „periculosul barbat” nu este altcineva decat hair-stilistul ei, un foarte bun prieten cu care Ilinca isi permite asemenea glume.

Cat despre rochiile pe care le-a creat, se pare ca este convinsa ca a gasit tinuta ideala pentru o cerere garantata in casatorie! Superba prezentatoare tv a imbracat atat rochii lungi, demne de un eveniment la palat, dar si cateva creatii scurte care-ti taie respiratia.

“Cine vrea sa incapa in rochiile astea, sa nu manance absolut nimic in ziua in care le va imbraca, pentru a avea o silueta filiforma. Glumesc! Fetelor, nu faceti asta niciodata!”, a glumit vedeta. Tot in stilul ei caracteristic, plin de umor, prezentatoarea ne-a spus ca in saptamana care a precedat sedinta foto, a mancat numai pufuleti, ca sa incapa in rochii.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×