Ilie Năstase și Brigitte Sfăt, au divorțat oficial: „N-am ce să regret!”

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/09/2018, 19:48
Ilie Năstase și Brigitte Sfăt, au divorțat oficial: „N-am ce să regret!” GALERIE FOTO
Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au reușit în final să divorțeze

Fostul tenismen și Brigitte au oficializat în sfârșit divorțul! Cuplul a mai avut tentative de separare, însă unul dintre ei părea că vrea să continue. Cei doi su reușit în final să se separe, au stat față-n față la Tribunal și au semnat actele care i-a despărțit odată pentru totdeauna.

Bruneta a mărturisit recent la emisiunea de noapte „Extra Night Show” că ultima dată când ea a intendat divorț, fostul tenismen nu s-a prezentat. Bruneta a avut atunci parte de un moment atât de dificil care a adus-o prea aproape de a-și pune capăt zilelor. Relația tumultoasă a adus multe scandaluri în văzul lumii, unde dezvăluirile despre mariajul cu Ilie au ajuns să șocheze.

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au divorțat

Unul dintre cele mai controversate cupluri ai showbiz-ului românesc a divorțat! După multe scandaluri și reproșuri ajunse publice, cei doi au ajuns la Tribunal unde au semnat într-un final actul de divorț mult dorit de Brigitte. Se pare că femeia ar mai fi intentat anul trecut separarea definitivă a acestora, însă Ilie Năstase nu a vrut același lucru. După încercarea nereușită de a se despărți de fostul jucător de tenis și de a-și reface viața, bruneta a fost cât pe ce să se sinucidă.

Zile cu soare au venit și pe strada acestora, pentru că au reușit să fie de acord cu divorțul, care s-a oficializat chiar astăzi. “Cu sentimente… așa și așa. N-am ce să regret nimic din viața asta. O să-i dau libertatea, nu o să-i fac ce mi-a făcut el anul trecut”, a declarat Brigitte Sfăt înainte de a intra în Tribunal, potrivit Antena Stars.

“Eu sunt de acord. Nu o să îi las nimic, eu nu am copii cu ea şi nu am de ce să îi las. Nu mai vreau circul ăsta care a fost. Nu mă interesează. Nu am nicio treabă. E puţin urât să vii cu o zi înainte de divorţ să faci circ. Anul trecut erai cu Cazacu. Dacă nu vrei să îmi dai divorţul poate se supără Corneliu (n.r. actualul ei iubit). Eu? Nu! Fata cu care sunt are foarte bun simţ şi vrea să se termine mai întâi şi apoi intrăm în relaţie. (…). Numele nu i-l dau. Acum e prea devreme să spun (n.r. dacă îi pare rău). Te-am chinuit eu un an? Tu m-ai chinuit opt! Vă rog să mă scuzaţi, eu merg să mă culc”, au fost vorbele lui Ilie Năstase în cadrul emisiunii „Extra Night Show”, unde a intervenit telefonic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×