Ilie Năstase, replică acidă după ce a rămas fără decorație! „Pe alea de sport nu mi le poate retrage tovarășul Iohannis”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/12/2019, 14:22
Ilie Năstase, replică acidă după ce a rămas fără decorație! „Pe alea de sport nu mi le poate retrage tovarășul Iohannis” GALERIE FOTO
Ilie Năstase l-a numit „tovarăș” pe Klaus Iohannis. Sursa foto - colaj hepta

Fostul lider mondial în clasamentul ATP Ilie Năstase a avut o replică acidă pentru șeful statului după ce a rămas fără decorație! Vă readucem aminte că președintele Iohannis a decis să retragă toate decorațiile acordate unor persoane condamnate penal.

Ilie Năstase, replică acidă după ce a rămas fără decorație!

Năstase susține că Președintele României are ceva „personal” cu el. Fostul jucător de tenis a vorbit despre șeful statului în emisiunea „Adriana Nedelea LA FIX”, de pe libertatea.ro, și s-a folosit de apelativul „tovarăș”

În trecut, Ilie Năstase a fost condamnat 9 luni și 10 zile de închisoare după un incident provocat în trafic. Atunci, Năstase a fost prins băut. „Am și niște titluri militare, pe alea de sport nu mi le poate retrage tovarășul Iohannis nu știu de ce tocmai acum (…)

„Pe alea de sport nu mi le poate retrage tovarășul Iohannis”

Cele din anii 70 pe care mi le-a dat tovarășul Ceaușescu, putea să-mi le retragă până acum Cred că are ceva personal cu mine, domnul Vecerdea de la Federația Română de Tenis e ceva rudă cu el… N-am fost condamnat definitiv, dar cu amânare, nu mai înțeleg țara asta” a declarat Ilie Năstase

Fostul jucător de tenis spune că nu este afectat dacă președintele Klaus Iohannis își duce la bun sfârșit planul și îi retrage decorația. „N-am de ce să fiu dezamăgit, mai ales de ultima pe care mi-a dat-o el. Eu am cea mai mare distincție a unei țări, Franța, o respect, mai ales pentru domnul care murit, Jaques Chirac” a mai spus Ilie Năstase.

Cu puține momente înainte de interviul acordat celor de la Libertatea, Ilie Năstase a avut o ieșire mai dură la adresa președintelui României, într-un dialog cu Costin Ștucan în emisiunea GSP Live. „Am înțeles că a primit și el o distincție de la Băsescu. El ce merită?

Noi am avut niște merite în sport. El nu prea are de ce să primească o distincție. Nu am nicio problemă să îmi retragă ordinul. Dacă-mi lua titlul de la US Open sau de la Roland Garros aveam o problemă. Dar așa?

E un mut care nu spune nimic. S-a dus în Statele Unite și a venit cu o caschetă și o insignă, în loc să vină cu vizele ridicate românilor.

S-a dus premierul polonez și a ridicat vizele în două zile. Mai mult ce să spun? ” a mai declarat Ilie Năstase

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×