Ilie Năstase a infirmat zvonurile referitoare la relația cu jurnalista de 24 de ani

în Stiri mondene
20/04/2018, 13:41
Ilie Năstase a infirmat zvonurile referitoare la relația cu jurnalista de 24 de ani GALERIE FOTO
Ilie Năstase infirma zvonurile referitoare la relatia cu jurnalista de 24 de ani

Fostul tenismen Ilie Năstase a infirmat zvonurile referitoare la o presupusă relație cu o jurnalistă de 24 de ani. Acesta susține că între el și tânără nu a existat decât o relație strict profesională.

“A fost un interviu, strict profesional, am fost la un meci de fotbal şi cam atât.”, a declarat Ilie Năstase pentru un post de televiziune.

Ilie Năstase nu a reușit să își convingă și soția

Se pare că Ilie Năstase nu a fost suficient de convingător cu Brigitte.

“Mie mi-a spus că după acel meci de fotbal a început relaţia şi mă deranjează. Dacă vrei să fim o familie trebuie să fim cinstiţi. Nu ar fi trebuit să îi spună Ilie, ar fi trebuit să îi spună domnul Ilie Năstase, dacă nu are nimic cu el. Ea a vrut ca eu să par nebună, tu ar trebui să mă aperi, nu o lăsa pe aia să pară Maica Tereza şi eu o nebună. Spune adevărul. De când am luat casa el a dormit la mine acasă, de asta am şi luat casa ca să avem mai mult spaţiu, dar în seara asta dorm la Ilie.”, a spus Brigitte Sfăt.

Ilie Năstase susține că… ”a greșit”

Ilie Năstase a recunoscut că a mai greșit în relația cu Brigitte, dar susține că își iubește soția.

“Băieţii calcă mai des strâmb decât fetele, eu nu te-am condamnat pe tine. Nu am o relaţie cu această persoană. Poate am greşit… şi fiecare greşeşte. Eu am mai greşit şi în trecut. Dacă a fost adevărat sau nu, trebuie să ştergem cu buretele. Să recunosc? Să nu recunosc! Recunosc! S-a întâmplat! S-a întâmplat şi altădată. Dacă o iubesc pe Brigitte? Păi câte mi-a făcut şi sunt cu ea… E perfectă.”, a declarat Ilie Năstase.  Deasemenea, în urmă cu doar câteva zile, presupusa amantă a lui Ilie Năstase a făcut primele declarații la tv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×