Ilan Laufer îşi face partid! „Platforma Social Liberală” are în plan dublarea veniturilor populaţiei

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 20:02
Ilan Laufer îşi face partid! „Platforma Social Liberală” are în plan dublarea veniturilor populaţiei
Ilan Laufer anunță lansarea PSL. Sursa foto: Facebook Ilan Laufer

Ilan Laufer anunță apariția pe scenă a unui nou partid politica. Acesta va lansa, împreună cu Alex Coita, ex-consilierul Vioricăi Dăncilă, Platforma Social Liberală.

Prioritățile acestui nou partid sunt unele destul de mărețe, iar pentru unii prea ambițioase.

Ilan Laufer, val de promisiuni înaintea lansării PSL

PSL își propune dublarea veniturilor românilor, digitalizarea completă a serviciilor publice și debirocratizarea în acest mod, modificarea imnului de stat, accelerarea procesului de înzestrare a Armatei Române în contextul internațional tot mai complicat.

Laufer își dorește ca țara noastră să acceadă în topul celor mai performante economii de la nivel mondial, să fie măcar în primele 10 țări ca nivel ridicat de bunăstare.

Ce își dorește Laufer

„Vom avea ca prioritate renașterea capitalului românesc și o mult mai bună relație cu investitorii strategici. Vom crea cadrul legislativ pentru întoarcerea tuturor românilor din Diaspora care vor să își facă un viitor mai bun în țara lor”, sunt câteva din dezideratele lui Laufer.

„Veniți în număr cât mai mare alături de noi și dați mai departe această invitație tuturor românilor onești și patrioți care vor să facă ceva pentru țara noastră. Pentru a adera la Platforma Social Liberală, vă rugăm să ne transmiteți CV-ul la adresa de e-mail simieimipasa@gmail.com. A venit momentul să construim pentru România! Începem împreună!”, este mesajul lui Laufer.

Afaceristul de origine evreiască nu a menționat deocamdată ce fel de doctrină va aborda platforma sa, de stânga sau de dreapta, însă din mesajele pe care le-a postat până acum se poate observa tenta naționalistă.

Gala de lansare a proiectului de țară propus de Laufer și colegii săi va avea loc pe 12 decembrie la Hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca, începând cu ora 14:00.

Evenimentul va fi acoperit cu siguranță de presa locală și de delegați ai presei de la București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×