Îl mai ții minte pe Tudorel Popa, omul-bormașină de la Românii au talent? Fostul concurent îi distrează acum pe oameni din izolare

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/03/2020, 10:41
Îl mai ții minte pe Tudorel Popa, omul-bormașină de la Românii au talent? Fostul concurent îi distrează acum pe oameni din izolare
Tudorel Popa îi distrează pe români în perioada de carantină. Sursa foto: captură PRO TV

În urmă cu opt ani, Tudorel Popa i-a cucerit pe fanii emisiunii Românii au talent, devenind unul dintre cei mai haioși participanți la acest concurs din istorie.

Tudorel Popa are propria emisiune de radio

I se spunea omul-bormașină, omul-tractor sau omul-fierăstrău, asta deoarece are abilitatea de a imita aproape orice sunet.

Popa se află azi, ca mai toți românii, în izolare la domiciliu din cauza pandemiei, însă nu se plictisește deloc. În timp ce mulți spun că nu mai suportă să stea în casă, Tudorel găsește ceva de făcut, ba chiar îi ajută pe oameni cu emisiunea sa online făcându-i să râdă.

Cătălin Măruță l-a ajutat enorm

Garsoniera lui din Tulcea a fost transformată în studio de radio, iar unul din oamenii care l-au ajutat pe fostul concurent de la Românii au talent a fost Cătălin Măruță, realizator PRO TV.

„Radio Tudorel se numește show-ul și încerc să-l țin seară de seară, până la orele 22.00, când începe ora de odihnă, pentru cei care mai muncesc în Tulcea. Vorbesc cu oricine e decent în exprimare, dau dedicații și încerc să fac oamenii să râdă, cel mai important lucru”, a declarat Popa pentru libertatea.ro.

Până să aibă propriul său show de radio, Tudorel a trecut prin multe. După Românii au talent, acesta și-a încercat norocul în Italia, însă a revenit apoi în țară, la vechea lui meserie, la o companie de salubrizare.

Simpaticul imitator nu a reușit să pună mâna pe premiul de 120.000 de euro al concursului de la PRO TV, căci a fost eliminat în semifinalele ediției din 2012, dar a strâns aproape oameni care l-au ajutat mult, încât a reușit să își cumpere propria locuință, o garsonieră în orașul Tulcea.

Popularitatea a crescut atât de mult încât Tudorel a ajuns să fie chemat la tot felul de evenimente să distreze oamenii.

„Nu sunt pretențios, toți cei ce mă cunosc știu asta. Mă urc în tren, autocar și vin cu mare drag la orice eveniment unde sunt solicitat și lumea se bucură să mă vadă”, a declarat Popa în trecut pentru ziarul Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×