Îl mai știi pe Mitch, din Baywatch? David Hasselhof a ajuns astăzi o umbră. Galerie FOTO

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
23/08/2019, 10:49
Îl mai știi pe Mitch, din Baywatch? David Hasselhof a ajuns astăzi o umbră. Galerie FOTO GALERIE FOTO
David Hasselhof, starul din Baywatch, a ajuns de nerecunoscut

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori ai tuturor timpurilor a ajuns de nerecunoscut. Este vorba despre David Hasselhof, care a rămas în amintirea cinefililor din întreaga lume datorită rolului său din „Baywatch”. Ajuns la 67 de ani, „The Hoff”, așa cum este poreclit, a devenit doar o umbră a celui care în perioada 1989-1999 i-a dat viață carismaticului Mitch.

David Hasselhof s-a schimbat enorm. Actorul a ajuns de nerecunoscut

Actor, cântăreț, producător și om de afaceri prosper, Hasselhof s-a numărat întotdeauna printre cei ai râvniți și curtați bărbați de la Hollywood, indiferent de ipostaza în se află. Îmbrăcat într-o geacă de piele și o pereche de blugi, ca în  serialul Knight Rider, sau aruncându-se în valurile înspumate ale mării purtând doar un slip de culoare roșie, un lucru e cert: starul din Cetatea Filmului nu putea trece neobservat, iar producția în care juca se bucura instantaneu de un succes răsunător.

Timpul și-a spus, însă, cuvântul, iar cele mai recente imagini în care a fost surprins nu fac altceva decât să demonstreze cu vârf și îndesat acest lucru. Paparazzi de peste Ocean l-au fotografiat pe „The Hoff” în timp ce se relaxa într-un parc din apropierea locuinței sale. Numai că schimbarea este atât de radicală, încât i-a determinat pe mulți dintre fani să se întrebe dacă nu cumva este vorba despre o boală care îl macină în ultima vreme. În plus, zâmbetul care odinioară nu lipsea de pe buze, pare să fi devenit acum doar o simplă amintire.

Starul de la Hollywood a ajuns doar o umbră a musculosului de odinioară
Starul de la Hollywood a ajuns doar o umbră a musculosului de odinioară

Baywatch ar putea reveni după 30 de ani

După încercarea nu tocmai reușită a lui Dwayne „The Rock” Johnson de a readuce spiritul Baywatch pe marile ecrane, serialul ar putea reveni, cu ocazia aniversării a 30 de ani de la lansarea producției care a ținut cu sufletul la gură fanii din întreaga lume.

Mai mult decât atât, surse din Cetatea Filmului au dezvăluit că distribuția noului proiect îi va include pe David Hasselhof și Pamela Anderson, protagoniștii serialului fenomen care a cucerit inimile a milioane de cinefili.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×