Miracol. Icoana Maicii Domnului care se încălzeşte în timpul rugăciunii

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
12/03/2018, 17:13
Miracol. Icoana Maicii Domnului care se încălzeşte în timpul rugăciunii

La scurt timp după această călătorie, icoana a început să facă adevărate minuni, din acest motiv ajungând astăzi să fie numită: „Împărăteasa, aducătoare de bucurie”.

Acum icoana făcătoare de minuni se află în Mănăstirea Ispitirii, din deşertul Iudeii, la nord-vest de Ierihon, mănăstire construită pe locul unde diavolul L-a ispitit pe Domnul nostru Iisus Hristos. În acest loc, un mare miracol s-a petrecut: icoana a început să se încălzească foarte tare, emanând o căldură puternică, iar piatra pe care Domnul S-a rugat, de asemenea, a început să se încingă puternic, conform mass-mediei georgiene (SMI).

Icoana se simte întotdeauna caldă la atingerea cu mâna, iar atunci când se fac rugăciuni fierbinţi înaintea ei, se încălzeşte din ce în ce mai tare: căldura devine simţită chiar şi atunci când credincioşii se apropie aplecându-se pentru a o săruta, mai notează mass-media georgiană.

Cei mai mulţi dintre oamenii care spun că au trăit minuni, după ce s-au rugat în faţa icoanei, vorbesc despre găsirea unui loc de muncă sau despre fericirea adusă în familie.

Sursă: www.ortodoxia.rol.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×