Uite ce fac aceste femei cu un… PIX! Imagini incredibile

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/01/2016, 00:00
Uite ce fac aceste femei cu un… PIX! Imagini incredibile GALERIE FOTO

După ce fenomenul “Ice Bucket Challenge” ( n.r.- Provocarea găleţii de gheaţă) a înnebunit internetul în anii trecuţi, o nouă provocare face înconjurul mapamondului.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

Tot mai multe reprezentante ale sexului frumos vor să demonstreze că sunt „femei adevărate” cu o nouă şi bizară provocare, „Under-Boob Pen Challenge” despre care unii spun că ar fi un pic perversă. Tinerele îşi demonstrează feminitatea arătându-şi sânii pe reţelele de socializare, în timp ce ţin sub ei obiecte cât mai impresionante.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Însă se pare că pentru o astfel de provocare, femeile trebuie să fie extrem de bine „dotate”. Până acum „cei mai talentaţi” sâni au reuşit să susţină carioci, creioane, pensule pentru make-up, sticle de loţiuni de corp şi chiar flori, iar imaginile în care tinerele îşi laudă performanţele sunt însoţite de mesajul „acceptă provocarea pentru a demonstra că eşti o femeie adevărată”. Fenomenul care a început să facă înconjurul mapamondului, a apărut iniţial în China, deşi chinezoaicele nu prea pot să se laude ca fiind nişte femei „bine dotate”.

Provocarea găleţii cu gheaţă ( “Ice Bucket Challenge” ) a reprezentat, probabil, evenimentul din mediul online care a făcut cea mai mare vâlvă în 2014, mobilizând internauţi din toată lumea, fie pro, fie contra mişcării.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×