Iată CUM ARATĂ ACUM PRIMA şi CEA MAI MARE DRAGOSTE a lui Cătălin Botezatu, pentru care a vrut SĂ SE SINUCIDĂ! A fost UNA DINTRE CELE MAI DE SUCCES MODELE ale Epocii de Aur! FOTO

Filon Stan   
în Monden
27/09/2017, 16:36
Iată CUM ARATĂ ACUM PRIMA şi CEA MAI MARE DRAGOSTE a lui Cătălin Botezatu, pentru care a vrut SĂ SE SINUCIDĂ! A fost UNA DINTRE CELE MAI DE SUCCES MODELE ale Epocii de Aur! FOTO GALERIE FOTO

Cătălin Botezatu a fost mereu un cuceritor, însă, în tinereţe, o femeie, pe care nu a uitat-o niciodată, i-a pus capac, făcându-l să se îndrăgostească nebuneşte.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Este vorba despre Dana Opsitaru, un manechin de succes în Epoca de Aur. Păstrându-i o amintiri deosebit de frumoasă, Cătălin Botezatu (47 de ani) a postat câteva fotogarfii cu ea pe contul lui de Facebook sub care a postat următorul comentariu: „Dana Opsitaru…my first love and now my best friend” (N. Red. prima mea dragoste şi acum cea mai bună prietenă).

 

 VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

„Toţi banii îi dădeam pe orhidee”         

„Era mai in varsta decat mine cu 8-9 ani. Se purta cu mine ca o mama, ca o amanta, ca o nevasta, ca o orice.

Am cunoscut-o in urma unui pariu. Un coleg, manechin, mi-a zis: „Daca te crezi asa fitos si consideri ca toate femeile iti pica asa, stanga-dreapta, cucereste-o pe asta!”.

„Da’ de ce tocmai pe asta?”, am intrebat. „Pentru ca are un copil, are foarte multi bani si nu se uita la nici unul”, mi s-a raspuns.

Ea avea o viata foarte tare, n-o interesau pustii aspirine, ca mine. Am inceput o munca asidua de cucerire. Toti banii mei ii dadeam pe orhidee. Dumnezeule, cati bani am dat pe orhidee in perioada aceea!

Dupa trei luni de incercari, a acceptat sa ia masa cu mine la Capsa. A venit cu niste pantofi rosii cu toc inalt si cu un deux-piece cu fusta foarte scurta si sacou cu umeri foarte mari. Era o aparitie de-ti tremurau picioarele.

N-am mancat nimic toata seara, desi comandasem tot felul de mancaruri s-o impresionez. Am mers la ea acasa si-a urmat cea mai nebuna partida de sex pe care am avut-o multa vreme de-atunci incolo.

Dacă nu vii îmi tai venele

A fost un fel de refulare. Apoi, a intervenit marsavia mea pentru ca am continuat sa merg in casa ei ca prieten al sotului, care era capitanul Nationalei de baschet a Romaniei. Foarte delicat! Noi chiar ne iubeam, a fost dragoste.

A urmat o perioada de dementa. (…) De Craciun, chiar am santajat-o, i-am spus: „Daca nu vii sa stai cu mine, imi tai venele!”. In noaptea de Revelion, la 12 noaptea, cand oamenii-si spun lucruri frumoase, Dana i-a spus sotului ei ca are o aventura cu mine si ca ma iubeste foarte tare”, şi-a amintit Cătălin Botezatu.

În emisiunea Danei Săvuică, designerul a povestit anul trecut că stăruinţele lui pentru dragoostea Danei s-au sfârşit cu un divorţ, dar că, după patru ani, s-a despărţit.

 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×