Viscol în multe zone din ţară! Un bărbat din Vrancea a fost găsit mort pe stradă

Filon Stan    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
18/01/2018, 14:08
Viscol în multe zone din ţară! Un bărbat din Vrancea a fost găsit mort pe stradă

Vremea extremă creează probleme în mai multe zone din ţară. 27 de judete sunt sub avertizare de vreme rea, iar un bărbat a fost găsit fără suflare în Vrancea. Pe Valea Prahovei zeci de tiruri sunt blocate deoarece unele nu pot urca panta la Azuga. Din cauza viscolului, zeci de mii de oameni au rămas fără curent electric. La Ministerul de Interne s-a întrunit comandamentul de urgenţă.

Prin numărul de apel unic 112, în jurul orei 08.10 s-a solicitat ajutor medical pentru o persoană inconştientă găsită în zăpadă în localitatea Păuleşti. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SAJ VN cu o ambulanţă.

Iarna grea face prima victimă în România! Un bărbat a fost găsit decedat

Din nefericire, au identificat trupul neînsufleţit al unui bărbat. Din primele verificări, nu au fost identificate aspecte care ar putea conduce la ipoteza că decesul s-a produs din cauza hipotermiei.

Bărbatul decedat are 75 de ani. Poliţiştii efectuează verificări pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Un alt bărbat a murit în Iaşi, din cauză că ambulanţa nu a putut ajunge la el la timp, ca urmare a ninsorilor abundente din ultimele ore.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×