IADUL BUCĂTARILOR. AFLĂ cine A CÎŞTIGAT marele premiu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/04/2015, 00:04
IADUL BUCĂTARILOR. AFLĂ cine A CÎŞTIGAT marele premiu GALERIE FOTO

Cătălin Scărlătescu nu poate păstra un secret! El l-a dat de gol pe câştigătorul emisiunii culinare în cadrul căreia chef-ul are rol de jurat.

Finala emisiunii-concurs “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” este abia luni, 4 mai, însă Cătălin Scărlătescu, unul dintre juraţi, l-a deconspirat pe marele câştigător înainte de termen.

Cum filmările pentru emisiune s-au încheiat în urmă cu ceva vreme, toţi cei implicaţi au avut obligaţia contractuală de a nu face public numele marelui câştigător înainte ca Antena 1 să difuzeze finala.

Însă Cătălin Scărlătescu a omis acest detaliu şi, mândru, a început să defileze cu învingătorul pe la marile întruniri mondene.

A defilat cu el

În weekend, Scărlătescu şi Michael Pascale, căci despre el este vorba, au gătit umăr la umăr pentru VIP-urile prezente la demonstrativul în cadrul căruia au jucat veteranii tenisului românesc. Mai mult, imprudent, juratul a pus şi o fotografie cu ei pe Facebook.

În prezent, în finala de la Antena 1 mai sunt doi bucătari, Pascale şi Maria Crap. Michael a făcut şcoala de bucătari în Franţa, unde a plecat cu părinţii lui în 1994.

Abia în urmă cu trei ani a revenit în România, stabilindu-se la Baia Mare, cu mama lui. Michael are o logodnică originară din Franţa, cu nume de prăjitură: Amandine. În august, cei doi vor deveni părinţi, iar nunta au programat-o pentru anul viitor.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×