Hugh Jackman a învins din nou cancerul. Ce sfaturi le dă celebrul actor fanilor

Mirela Apostol   
în Hotnews
09/02/2016, 10:41
Hugh Jackman a învins din nou cancerul. Ce sfaturi le dă celebrul actor fanilor

Hugh Jackman a învins cancerul pentru a cincea oară, după ce s-a operat de carcinom. Chiar dacă această formă de cancer nu este printre cele mai grave, actorul a ales să se opereze.

Carcinoamele sunt caracterizate prin celule care acoperă părţile interne şi externe ale corpului, cum ar fi pulmonar, de sân şi cancerul de colon, scrie spynews.ro.

Hugh Jackman a ales să posteze pe Twitter o fotografie în care apare cu un bandaj pe nas, alături de un sfat pentru toţi cei care îl urmăresc pe reţeaua de socializare:

„Iată un exemplu a ceea ce se întâmplă dacă nu foloseşti cremă de protecţie solară. Celule bazale (Carcinomul cu celule bazale este cea mai comună formă de cancer de piele fără melanom. Este, de asemenea, cel mai uşor de tratat- n.r.). Cea mai blândă formă de cancer. Folosiţi cremă cu factor de protecţie solară, vă rog!”, a scris actorul, iar mii de persoane din întreaga lume i-au distribuit postarea.

Din 2013, actorul de confruntă cu această problemă de sănătate, însă nu se lasă bătut şi merge regulat la medic.
Hugh Michael Jackman este un actor şi producător australian care este implicat în proiecte de film, teatru muzical şi televiziune. Jackman a câştigat recunoaşterea internaţională pentru rolurile sale din filme importante, mai ales ca super erou din filme de acţiune, dar şi în roluri de personaje secundare sau romantice.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×