Hugh Hefner a lăsat-o pe drumuri pe ultima sa soţie! Ce a păţit tânăra!

Filon Stan  
înGalerie foto
29/09/2017, 00:00
Hugh Hefner a lăsat-o pe drumuri pe ultima sa soţie! Ce a păţit tânăra!GALERIE FOTO

Lovitură grea pentru soţia lui Hugh Hefner! Ultima soţie a „părintelui Playboy” nu se alege cu nimic din averea de milioane de dolari a răposatului său soţ, deşi au împărţit rele şi bune de 5 ani de zile. Hugh Hefner nici măcar nu a trecut-o pe consoarta sa în testament! Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto.

A treia şi ultima soţie a lui Hugh Hefner nu va primi nimic din milioanele fondatorului Playboy, care a murit miercuri la vârsta de 91 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2012, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la celebrul conac Playboy. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Hugh Hefner avea o avere de 43 de milioane de dolari

Crystal Harris, 31 de ani, nu va moşteni niciun ban în urma decesului soţului ei din cauza contractului prenupţial pe care l-a semnat înainte de căsătorie. Hugh Hefner nici nu a trecut-o pe Crystal în testamentul său, deşi cei doi sunt căsătoriţi de 5 ani.

Averea lui Hugh Hefner, care se ridică la 43 de milioane de dolari va fi împărţită între cei patru copii ai lui, Universitatea din California de Sud şi câteva organizaţii caritabile, scrie The Independent.

Crystal Harris a fost ce-a de-a treia soţie a lui Hugh Hefner. Prima soţie a legendarului publicist a fost Millie Williams (1949–1959), alături de care a avut doi copii Christie, cea care a preluat conducerea companiei Playboy Enterprises în 1988, şi David. A doua căsătorie a fost cu „iepuraşul“ Kimberley Conrad (1989–2010) cu care a avut doi băieţi: Marston şi Cooper, ce ocupă funcţia de director creativ al revistei Playboy.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×