Hristos a ÎNVIAT! Mesajele de Paşte ale VEDETELOR !

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/04/2015, 13:19
Hristos a ÎNVIAT! Mesajele de Paşte ale VEDETELOR ! GALERIE FOTO

Paştele este una dintre cele mai importante sărbători religioase, după Crăciun. Vedetele nu au ratat ocazia de a transmite un gând bun admiratorilor şi prietenilor virtuali cu ocazia Învierii.Celebrităţile din showbizul autohton se bucură de zilele de Paşte în familie şi cu cei dragi. Mai multe vedete au publicat pe paginile de Facebook mesaje pentru prieteni lor virtuali.

Andra şi-a făcut poză cu ouă roşite de ea

Andra Paste

Andra a publicat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare cu un vas mare cu ouă roşii. Cu un zâmbet larg pe buze, ea le-a urat prietenilor şi fanilor: „Hristos a înviat ! Să aveţi o zi minunată lângă persoanele dragi … Va pup şi vă iubesc!”.

Loredana a mers la înviere cu fata ei

Loredana

Loredana Groza a mers la slujba de Înviere cu fiica ei, Elena. Artista a publicat o fotografie în care apare alături de adolescentă şi câteva prietene de-ale acesteia. Cele patru se întorc de la slujbă şi au în mână lumânări aprinse. „Hristos a înviat”, a scris Loredana.

Smiley a fost şi el la Slujbă

Smiley

Smiley este şi el un bun creştin şi a mers la Slujba de Înviere. Artistul a publicat pe o reţea de socializare o imagine cu o lumânare aprinsă, după ce a luat lumină şi le-a transmis prietenilor „Hristos a înviat”.

Andreea Esca a petrecut în familie

Andreea Esca

Andreea Esca ţine enorm la părinţii ei şi petrece fiecare sărbătoarea cu ei. Nici Paştele acesta nu a făcut excepţie: vedeta a mers în noaptea de Înviere la părinţi cu soţul şi copii săi. Esca a publicat o fotografie în care bunicii şi nepoţii apar unii lângă alţii, iar Alexia îşî sărută cu mult drag bunica. Dumincă dimineaţa, Andreea a transmis şi un mesaj, clasicul „Hristos a înviat”.

Elena Gheorghe l-a dus pe băieţulul ei la Înviere

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a mers la slujba de Înviere cu soţul şi băieţelul ei, Nicolas. Ea a publicat o fotografie făcută după slujbă, în care ţine o lumânare cu cel mic.

„Fiţi binecuvântaţi în cea mai frumoasă noapte din an, noaptea în care Iisus a Înviat! Paşte fericit!”, a scris Elena pe pagina sa de Facebook.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×