Hoţii care au spart casa Andreei Marin, audiaţi! Ce le-au declarat poliţiştilor

Iuliana Spirache   
în Hotnews
19/09/2015, 11:47
Hoţii care au spart casa Andreei Marin, audiaţi! Ce le-au declarat poliţiştilor

Hoţii care au spart casa Andreei Marin le-au spus anchetatorilor că nici măcar nu au ştiut că au dat lovitura în casa vedetei. Cei trei membri ai reţelei „Pantelimon” nu şi-au făcut planul dinainte şi nici nu au urmărit-o pe Andreea Marin.

Hoţii le-au spus poliţiştilor la audieri că nu au ştiut că au spart casa Andreei Marin. Au mers în cartierul Pipera, au văzut locuinţa luxoasă şi au ştiut că nu au cum să dea greş, potrivit România TV. Hoţii au furat toate bijuteriile pe care le-au găsit, printre ele şi câteva cu valoare sentimentală pentru Andreea Marin.

Cei trei hoţi au fost prinşi după trei săptămâni de poliţiştii ilfoveni, iar Andreea Marin şi-a recuperat o bună parte din bunurile furate.

După acest incident, Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au decis să sporească măsurile de securitate pentru a-i descuraja astfel pe potenţialii infractori. „A fost un eveniment nefericit, pe care-l consider trecut, nu vreau să mai vorbesc despre el. Mă bucur că hoţii au fost prinşi. Sper ca noi să fim un exemplu şi să nu se mai întâmple astfel de situaţii la noi în ţară. Suntem pe punctul de a repara toate camerele din casă, imediat trebuie să sosească şi alarma„, a declarat Tuncay Ozturk.

Sursă: romaniatv.net

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×