Tupeu maxim: Un hoț de mașini, a fugit cu autospeciala de poliție chiar din sediul instituției!

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
27/12/2019, 14:15
Tupeu maxim: Un hoț de mașini, a fugit cu autospeciala de poliție chiar din sediul instituției!
Un hoț de mașini a furat autospecială de Poliție *foto: facebook Poliția Rutieră

Un bărbat din comuna Gogoșu din județul Mehedinți a furat o mașină de Crăciun, chiar din curtea Poliției Vânju Mare. Curajul nebun al bărbatului șochează, mai ales după ce acesta fusese prins de poliție tocmai pentru faptul că furase o mașină la începutul lunii decembrie.

Atunci, mehedințeanul se cazase la un hotel din Drobeta Turnu Severin, unde a pretins că este garda de corp a unei cântărețe de manele și i-a furat acesteia mașina.

Un bărbat acuzat că a furat o mașină a avut tupeul suprem

Surse din cadrul anchetei arată că  suspectul a ieşit afară să fumeze o ţigară. El a observant în curte o autospecială în parcarea Poliției cu cheile la bord, s-a urcat la volan şi dus a fost. Când şi-au dat seama de cele întâmplate, anchetatorii au plecat în urmărirea lui.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Mehedinţi, poliţiştii l-au prins după 200 de metri. Atât bărbatul, cât şi poliţiştii, sunt acum anchetaţi.

„În data de 25/26 decembrie, bărbatul de 48 ani din localitatea Gogoşu, judeţul Mehedinţi, a fost depistat în flagrant în timp ce încerca să sustragă un autoturism ce se afla parcat pe raza oraşului Vânju Mare. Bănuitul a fost condus la sediul Poliţiei pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. Totodată, în aceeaşi noapte, acesta a sustras şi o autospecială a poliţiei ce se afla parcată la sediul instituţiei.

Poliţiştii au procedat imediat la urmărirea bărbatului care a fost prins în scurt timp. În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi distrugere. Totodată, comanda IPJ Mehedinţi a demarat o anchetă internă pentru a stabili împrejurările care au condus la producerea evenimentului”, a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Hoțul furase mașina unei cântărețe de manele

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. Potrivit unor surse, hoţul tupeist ar fi acelaşi individ care, la începutul lunii decembrie, a furat o maşină din curtea unui hotel din Drobeta Turnu Severin după ce s-a dat drept garda de corp a unei cântăreţe de manele.

A fost prins după 48 de ore, la Balş, în judeţul Olt, după ce a rămas fără combustibil şi se chinuia să împingă autoturismul spre o benzinărie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×