Hoţ filmat în timp ce fură telefonul unei vânzătoare din Timişoara! Femeia a postat imaginile pe Facebook!

Filon Stan   
în Video
20/11/2017, 12:57
Hoţ filmat în timp ce fură telefonul unei vânzătoare din Timişoara! Femeia a postat imaginile pe Facebook!

Hoţ filmat chiar în timp ce fură un telefon! Deşi imaginile au ajuns pe mâna poliţiştilor, aceştia au ridicat din umeri şi au sfătuit-o pe victimă cum să prevină astfel de situaţii. Femeia a postat pe contul ei de facebook imaginile, în speranţa că internauţii o vor ajuta să-l găsească pe făptaş.

O femeie din Timişoara a rămas fără telefonul mobil în mai puţin de un minut, după ce un bărbat a intrat în magazinul unde aceasta lucra şi i-a luat celularul pus după tejghea. Aceasta a postat imagini de pe camerele de supraveghere ale magazinului pe contul său de Facebook, în speranţa ca hoţul să fie identificat.

Hoţul filmat când fură un telefon nu s-a grăbit deloc

Potrivit pressalert.ro, femeia spune că deşi a apelat la poliţie, nu a găsit susţinere. Pe imagini se vede clar cum bărbatul, cu o stăpânire de sine puţin întâlnită în astfel de momente, după ce a intrat în magazin, s-a dus direct la locul unde se afla telefonul, a pus mâna pe el, după care, fără să se grăbească, s-a făcut nevăzut.

Acum individul este căutat de femeia păgubită, care a lansat un mesaj pe Facebook pentru a fi sprijinită, făcând publice şi imaginile. „Ieri mi-a fost furat telefonul când eram la muncă. Vă rog să mă ajutaţi cu informaţii dacă îl cunoaşteţi sau cu un share ca să prevenim alte furturi! Vă rog să priviţi cu cât calm şi linişte a acţionat! Poliţia mi-a sugerat că e vina mea, că l-am lăsat nesupravegheat. Din imagini se vede că nu era chiar la vedere! E inacceptabil să primeşti aşa răspuns pentru un furt!”, a scris femeia păgubită pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×