Horosocop zilnic: joi,12 decembrie. Peștii primesc o sumă importantă de bani

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
11/12/2019, 13:37
Horosocop zilnic: joi,12 decembrie. Peștii primesc o sumă importantă de bani
Horoscop 12 decembrie. Sursa foto: impact.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul zilei de 12 decembrie. Astfel, aflăm că unele dintre zodii primesc vești bune, altele însă au probeme la locul de muncă, pe când Peștii primesc o sumă frumușică de bani!

Berbec

Nativul Berbec este prins de vraja iubirii, indiferent cât de mult s-ar feri. Mâncarea are alt gust, iar melodii de dragoste îți răsună în minte. Fă primul pas, dacă vrei să fii fericit.

Taur

Taurul nu se mai simte bine în mediul unde odată îi plăcea să petreacă ore întregi. Se pare că nativul vrea o schimbare, iar aceasta ar putea interveni.

Gemeni

Starea nativilor este una bună, planurile sunt bine puse la punct și totulmerge ca pe roate. O persoană foarte interesantă și-ar putea face apariția, care să-ți dea toate planurile peste cap. Trebuia să se întâmple și asta.

Rac

Racul se înscrie într-o competiție. Poate fi una sportivă, poate fi una pentru ocuparea unui post mai bun sau poate avea ca premiu chiar inima unei persoane foarte dragi. Nativul Rac are sorți de izbândă!

Leu

Nativul Leu se confruntă cu probleme acasă. Acestea nu sunt însă reale, ci sunt create de o persoană rău-voitoare, care vine cu bârfe nefondate. Stai departe de astfel de persoane!

Fecioară

Nativul pleacă la drum cu gânduri bune și bine puse la punct. Planul se complică însă atunci când apar probleme la care nici nu te gândeai. Fii calm și găsește soluții, cum faci de fiecare dată.

Balanță

Aruncă o privire la ce se întâmplă în jurul tău astăzi. Încearcă să analizezi situațiile și să găsești cea mai bună soluție. S-ar putea că unii oameni să încerce să te influențeze, așa că analizează bine problema.

Scorpion

Nativul Scorpion este dezamăgit de cei din jurul său, care nu apreciază mai nimic din ceea ce face pentru ei. De multe ori este bine să le mai împrumuți și lor undița, să vadă și ei cum este să se zbată pentru ceea ce își doresc.

Săgetător

S-ar putea să resimți un pic de tensiune astăzi dacă nu ești atentă la modul în care folosești cuvintele. Un lucru complicat este că vei fi trasă în părți diferite. Pui accent pe colectiv în timp ce alții își fac griji doar pentru ei înșiși. Încearcă să urmezi doar drumul tău.

Capricron

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Capricornului are probleme la locul de muncă, deoarece proiectul la care lucrează înaintează în ritm de melc. Șefii sunt cam agitați și parcă își pierd răbdarea.

Vărsător

Nativul Vărsător intră în contact cu persoane tensionate, care aproape că îi dau și lui această stare. Salvează-te la timp și ține-te departe de astfel de persoane.

Pești

Nativii Pești primesc o sumă importantă de bani, fie de la locul de muncă, fie dintr-o afacere mai veche sau chiar dintr-o moștenire. Indiferent de unde vin acești bani, le va permite nativilor să-și facă sărbătorile de iarnă așa cum au visat!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×