Horoscopul zilnic, vineri 9 august. Taurii sunt campionii zilei!

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Horoscop
08/08/2019, 16:36
Horoscopul zilnic, vineri 9 august. Taurii sunt campionii zilei! GALERIE FOTO
Horoscop 9 august

FANATIK vă prezintă horoscopul pentru data de 9 august. Multe dintre zodii se vor bucura de o zi bună, însă nativii născuți sub semnul zodiacal al Taurului sunt campionii zilei. Orice vor întreprinde, vor avea un real succes!

Așa arată horoscopul zilnic, 9 august, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecul se bucură de o zi bună. Soarele parcă răsare și pe strada lui, după o perioadă destul de întunecată din punct de vedete atât financiar, cât și sentimental. Astăzi pari să te redresezi pe ambele planuri, iar ajutorul vine de la un prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme, care își va prezenta o persoană foarte interesantă. În plus, va veni și cu un proiect de afaceri.

Taur

Nativii Taur sunt vedetele zilei. Pe unde sevor duce, vor avea succes, iar oamenii îi vor admira. Intelectual, sunteți într-o formă de zile mari și puteți impresiona pe oricine. Cei care vă contrazic, vor avea o zi proastă, deoarece sunteți plini de argumente care vin să vă susțină cele spuse.

Horoscop 9 august
Horoscop 9 august

Gemeni

Nativii Gemeni fac o figură foarte bună la serviciu, unde ideile lor originale sunt foarte apreciate de șefii lor. Nativii se pot aștepta chiar și la o mărire de salariu sau cooptarea lor într-un proiect foarte bănos.

Rac

Nativii Rac se trezesc că un proiect mai vechi la care au lucrat începe să dea roade. Mai mult, se pare că veți găsi și mai mulți parteneri care vor să investească și să crească afacerea.

Leu

Nativii Leu sunt tentați să-și schimbe locul de muncă. Vor primi o ofertă foarte tentantă, însă trebuie să se gândească foarte bine, înainte de a lua o decizie. Puteți discuta și cu o rudă mai în vârstă.

Fecioară

Aveţi succes la o întâlnire cu persoane sus-puse, iar cei din jur vă apreciază ideile. Este o zi bună pentru consolidarea relaţiilor şi aveţi ocazia să vă faceţi noi prieteni. Ascultaţi şi părerile celor din jur, pentru că nu se știe de unde vine o idee excelentă.

Balanţă

În prima parte a zilei sunteţi obligat să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar care vor fi apreciate de familie. După-amiază s-ar putea să vă schimbaţi programul în ultimul moment, deoarece o rudă aflată la ananghie vă va solicita ajutorul.

Scorpion

Scorpionul este invitat să se alăture unui proiect financiar și nu trebuie să refuze! Sunt şanse să vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia financiară.

Săgetător

Începeți ziua încrezător, însă de la primele ore ale dimineții veți realiza că nu vă veți putea ține de orarul planificat. Evenimente neprevăzute vin și vă dau peste cap toată ziua. Spre seară, vă veți liniști la un pahar de vin.

Capricorn

Soarta vă scoate în drum o afacere foarte profitabilă. Depinde doar de voi dacă veți fi capabili să fructificați ocazia, sau nu. Chiar dacă nu veți prinde acel tren, vă veți mulțumi cu armonia care domnește în familie.

Vărsător

Sunteți o personă sociabilă, iar acest lucru nici nu știți câte beneficii vă va aduce. Este posibil să avansați în carieră, după ce un coleg vă pune o vorbă bună!

Peşti

Nativii Pești au noroc de bani, însă nu trebuie să forțeze norocul, deorece ulciorul nu merge de multe ori la apă, cum spune o vorbă din popor. Trebuie să aveți grijă la acte, deoarece s-ar putea să rămâneți fără ele!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×