Horoscopul zilnic, vineri 14 septembrie! Una dintre zodii vrea să plece la shopping, dar are bani doar de facturi!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
13/09/2018, 23:25
Horoscopul zilnic, vineri 14 septembrie! Una dintre zodii vrea să plece la shopping, dar are bani doar de facturi!
Horoscopul zilnic 14 septembrie. O zodie vrea la cumparaturi, dar are bani doar de facturi

Horoscopul zilei de 14 septembrie găsește una dintre zodii într-o situație dificilă. Are chef de cumpărături, dar trebuie să se tempereze, pentru a păstra bani de facturi. În tot acest timp, iubirea o caută pe-afară, însă ea stă doar mai mult în casă.

Așa arată horoscopul de astăzi, vineri 14 septembrie

BERBEC

Ziua incepe cu pregatiri pentru diferite activitati, nu este recomandat sa ai activitati care sa te oboseasca pentru ca de luni vei avea foarte mult de lucru si trebuie sa fii odihnit. Incearca sa citesti o carte, sa asculti niste muzica sau sa faci orice altceva care sa nu te extenueze fizic.

TAUR

Te trezesti cu gandul la cumparati. Nu sti cum sa faci sa ajungi mai repede la mall, dar acest lucru nu este unul tocmai bun, mai ales ca vin zile grele. Trebuie sa strangi bani si sa ai grija sa iti platesti toate facturile. Pe plan sufletesc, se pare ca trebuie sa iesi mai mult din casa, pentru a-ti gasi fericirea.

GEMENI

Astazi vei avea o zi plina de bucurii. Vei primi vizita unor persoane cu care nu te-ai mai intalnit de foarte mult timp si vei petrece alaturi de ele destul de mult timp. Este posibil sa primesti niste vesti legate de niste sume de bani care le aveai de recuperat.

RAC

Esti preocupat sa termini unele pregatiri pentru saptamana care urmeaza. Ai foarte multe de aranjat si putin timp la dispozitie. Unele cunostiinte vor incepe unele studii si iti vor cere sfatul si ajutorul. Incearca sa fii cat mai explicit in toate discutiile pe care le porti pentru a nu isca neintelegeri.

LEU

Unele persoane iti vor aprecia stilul cu care te comporti si promptitudinea cu care iti rezolvi problemele. Incearca sa fii modest pentru a nu schimba parerea pe care o au aceste persoane despre tine. Unele persoane iti vor cere ajutorul pentru a rezolva unele probleme, nu ezita sa le ajuti.

FECIOARĂ

Este posibil ca aceasta dimineata sa inceapa cu unele discutii aprinse intre tine si persoana iubita pe tema unor intamplari pe care ai considerat ca nu merita sa i le povestesti dar totusi s-au aflat. Incearca sa tratezi problemele cu calm pentru ca discutia sa nu degenereze. Spre seara totul va reveni la normal.

BALANȚĂ

Astazi relatia ta cu cei dragi se va imbunatati si vei primi unele complimente sincere.Dupa-amiaza vei face o calatorie in interes personal ceea ce iti afecteaza relatia cu partenerul de viata. Sunt sanse sa primesti o veste despre starea de sanatate a unui membru din familie. Ar fi indicat sa iti pastrezi calmul.

SCORPION

Vei fi foarte atent la detalii si vei fi concentrat asupra unor proiecte pe care le-ai primit saptamana trecuta. Ar fi bine sa iti petreci dupa-amiaza alaturi de familie si de persoanele apropiate. Este posibil ca cineva din familie sa aibe nevoie de o atentie mai speciala din partea ta. Nu neglija nevoile persoanei iubite.

SĂGETĂTOR

Astazi sunt sanse sa fii cam nervos si ar fi indicat sa iti pastrezi calmul pentru a nu va jigni prietenii. Dupa-amiaza vei avea o discutie mai aprinsa cu partenerul de viata. Vei fi putin nelinistit iar cei din jurul tau vor incerca sa te inveseleasca. Seara te vei simti bine in compania prietenilor.

CAPRICORN

Problemele din trecut nu iti dau pace si iti vor ocupa toata dimineata incercand sa gasesti o rezolvare. Dupa-amiaza vei avea ocazia sa intalnesti o persoana care te va ajuta sa iesi din starea asta. Vei petrece mai mult timp vorbind la telefon decat de obicei. Ar fi indicat sa te bucuri de aceata zi libera si sa lasi grijile deoparte.

VĂRSĂTOR

Astazi sunt sanse destul de mari sa primesti o veste buna legata de un proiect la care ai lucrat de ceva timp. Sunt sanse mari sa primesti ceva fonduri pentru a iti pune in aplicare ideile dar fii atent la cerintele celor care ti le acorda.

PEȘTI

Dimineata te va gasi vesel si te poti astepta la musafiri inca de la primele ore ale zilei. Incearca sa iti pastrezi buna dispozitie pentru ca vei fi gazda toata ziua. Spre seara te vei intalni cu prietenii si te vei relaxa .

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×