Horoscopul zilei de vineri, 21 februarie. Bat clopote de nuntă pentru Peşti

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/02/2020, 13:34
Horoscopul zilei de vineri, 21 februarie. Bat clopote de nuntă pentru Peşti
Horoscop vineri 21 februarie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul zilei de vineri,  21 februarie. Bat clopote de nuntă pentru o zodie, în timp ce un alt nativ se confruntă cu o veste foarte proastă.

Acesa este horoscopul zilei de vineri, 21 februarie 2020

Berbec

Sunteţi grăbiţi şi nu este bine. Aveţi toate şansele să greşiţi dacă nu vă gândiţi de două ori la ce vreţi să faceţi. Pe seară, un prieten apropiat vă dă câteva sfaturi de care ar trbui să ţineţi cont.

Taur

O persoană atrăgătoare vă dă viaţa peste cap. Astrologii vă sfătuiesc să scăpaţi repede de persoana asta. Dacă nu o faceţi veţi pierde timpul, iar jumătatea care vă este menită vă va ocoli.

Gemeni

Obţineţi victorii importante astăzi. Pe plan profesional, în primul rând. Dacă ieşiţi în oraş s-ar putea să găsiţi ceea ce nu aţi mai găsit vreodată. Aveţi ocazia să întâlniţi marea dragoste.

Rac

Nu ai suficienţi bani. Pentru a avea ceva bani este nevoie să mergi la muncă. Ia-ţi gândul de la banii părinţilor şi caută-ţi un job. Ai ceva diplome care cu siguranţă or să te ajute.

Leu

Este o zi propice pentru tine. Afacerile pe care le-ai plănuit în detaliu încep să prindă contur. Te vei umple de bani, în viitorul apropiat. Termini ziua acasă, în faţa televizorului, alături de persoana dragă.

Fecioară

Urmează o zi calmă pentru tine. Nu îţi faci nicio problemă astăzi. Ţi-a luat câteva zile de concediu, astfel că te bucuri de ele. Nu mai ai concediu de la Sărbătorile de iarnă.

Balanţă

Veţi avea parte de mai multe surprize plăcute astăzi. Ar fi bine să joci un bilet la pariuri. Nu se ştie de unde sare iepurele. Pe seară primeşti vizita unor apropiaţi, fapt care te bucură.

Scorpion

Astăzi aveţi de luat o decizie grea. Astrologii spun să vă consultaţi cu familia. Să nu luaţi decizia singur. Hotărârea luată azi vă va afecat în bine sau rău, depinde de dumneavoastră.

Săgetător

O veste foarte proastă primiţi astăzi. O rudă foarte dragă află că suferă de o boală cumplită. Nu vă pierdeţi cu firea, luaţi măsurile care se impun. Urmează o perioadă foarte grea pentru dumneavoastră.

Capricorn

Veţi avea o zi tulburată. Nişte neânţelegeri la muncă vă strică ziua. Astfel, odată ajuns acasă problemele vor continua. Astrologii vă sfătuiesc să vă calmaţi încă de la muncă. Totul se poate remedia.

Vărsător

Vă cumpăraţi casă. Astrele vă sunt favorabile pentru achiziţie. Aveţi ceva bani puţi de-o parte, astfel că banca vă va acorda restul de bani necesari. Veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit plata creditului.

Peşti

Bat clopote de nuntă pentru nativii din Peşti. Aveţi timp până în vară să puneţi la punct evenimentul vieţii. Aţi angajat deja o firmă care se ocupă de cele mai mici detalii. Aţi dat ceva bani, dar se merită. Totul va fi mai bine decât aţi sperat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×